Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čekovskému počas koncertu uletel dekel: Kolega takmer prišiel k úrazu!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Hudobník Marián Čekovský je poriadny živel. O tom sa jeho fanúšikovia už mohli presvedčiť ako v rôznych televíznych reláciách, tak aj na jeho koncertoch. Sranda proste musí byť a sympatický umelec často povie alebo urobí niečo, čo by nikomu inému ani nenapadlo...

Reakcie Čekovského skrátka vždy stoja za to a hoci by sa niektorým mohlo zdať, že jeho vtípky občas prekračujú hranice, vďaka svojmu povestnému humoru si získal srdcia mnohých fanúšikov. A medzi nimi sú aj hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik, ktorí si sympatického hudobníka pozvali do svojej šou Boris a Brambor. 

V jednej zo spoločných debatiek začali preberať výhody hokeja oproti koncertom. Podľa moderátorov je na športe výborné to, že v prípade, že hokejistom uletia nervy, môžu si to rovno na mieste vybaviť ručne-stručne. „Ten hokej bol v tom krásny. Vy, muzikanti, nemôžete len tak zahodiť nástroj, že henten mi lezie na nervy, no ukáž, poď sem a ideš sa s ním pobiť. Ale to v hokeji môžeš,” dumal Valábik. 

Marián Ćekovský bol hosťom šou Boris a Brambor
Zobraziť galériu (4)
Marián Ćekovský bol hosťom šou Boris a Brambor  (Zdroj: RTVS)

Čeky vraj raz po bubeníkovi hodil hudobný nástroj. Rovno počas koncertu.
Zobraziť galériu (4)
Čeky vraj raz po bubeníkovi hodil hudobný nástroj. Rovno počas koncertu.  (Zdroj: RTVS)

Lenže to by nebol Čeky, aby z talóna nevytiahol ďalšiu vtipnú historku. Nešlo síce priamo po bitku, no dá sa povedať, že na svojho kolegu v podstate zaútočil hudobným nástrojom. „Sú kapely, kde to tak funguje. Ja už som raz hodil synťák po bubeníkovi. Lebo sme hrali koncert a nechcel prestať hrať, sa nejako zapozeral, nepozeral sa na mňa. Tak som ho chytil, na a teraz som ho doňho hodil. Nebolo to lacné,” skonštatoval Marián, po čom si zrejme mnohí povedali, že im je ľúto, že túto grotesku nevideli naživo. 

Viac vtipných historiek od Mariána si môžete vypočuť v šou Boris a Brambor už dnes o 22:00 na obrazovkách RTVS! 

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu