Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tinin bývalý po rozpade manželstva: Dohadom o novej žene je koniec a... TOTO je jeho frajerka!

Dohadom o novej žene je koniec! Zobraziť galériu (4)
Dohadom o novej žene je koniec! (Zdroj: Instagram Separ)

BRATISLAVA - Boli vnímaní ako jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu a ich priaznivci si mysleli, že ich láska je priam osudová. A možno to tak aj bolo. Lenže napokon išli predsa len od seba. Reč je o speváčke Tine a jej dnes už ex-partnerovi, raperovi Separovi. Ten v polovici augusta oznámil, že po siedmich rokoch vzťahu je koniec.

„Ako ubiehal čas a každý z nás sa začal venovať rozdielnym témam a veciam, začali sme sa vzďaľovať. Vždy pre nás bola rodina na prvom mieste, ale témy, o ktorých sme sa rozprávali, sme začali vidieť z rôznych uhlov a nenachádzali prienik. Preto sme sa po veľmi ťažkej a nie jednoduchej úvahe rozhodli, že kým sa to dá v láske a mieri, necháme jeden druhého ísť svojou cestou,” napísal vtedy raper, ktorý má s Tinou dcérku Aničku, spoločne vychovávali aj jej syna Lea z prechádzajúceho vzťahu s Richardom Lásikom. 

Galéria: Tina a jej rodina

Ako to už býva, po tejto správe, ktorá mnohých zarazila, sa vynorilo mnoho špekulácií. Mezdi nimi aj to, že sa Separ zahľadel do mladej blondínky menom Cynthia. A to len preto, že ako modelka nafotila kolekciu jeho oblečenia, dokonca sa objavila v jeho videoklipe. Na sociálnej sieti potom uverejnila spoločný záber so Separom, ku ktorému prihodila emotikon srdiečka. To mnohým stačilo, aby mali "jasno". Tinin bývalý to svojím spôsobom poprel, lenže otázky, ako to je, mu fanúšikovia kladú až dodnes. 

Separ hovorí, že po rozchode sa žiadne drámy nekonajú. S Tinou majú naďalej dobré vzťahy.
Zobraziť galériu (4)
Separ hovorí, že po rozchode sa žiadne drámy nekonajú. S Tinou majú naďalej dobré vzťahy.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Najnovšie im dal na Instagrame priestor, aby sa pýtali na všetko, čo ich zaujíma. Prišlo teda aj k súkromiu. „Je pravda, že chodíš s Cynthiou?” spýtal sa niekto z jeho priaznivcov, na čo Separ zareagoval. „Nie. Som slobodný a tak to určite nejakú dobu aj zostane,” odpovedal absolútne jasne. Prvá priečka v jeho srdci patrí úplne inej žene. Lepšie povedané - žienke. 

A síce dcérke Aničke, ktorú označil ako svoj najväčší životný úspech aj svoju frajerku. „Stále je to tatova frajerka a navždy budeme mať extrémne silné puto. Rozchodom s Tinou sa na našom vzťahu nič nezmenilo a ani nezmení. Samozrejme, ani s Leom,” uviedol raper, keď sa ho fanúšikovia na Instagrame spýtali, ako sa má jeho maličká. 

Separ akýkoľvek romantický vzťah poprel. V najbližšom období ani žiadny nechce riešiť.
Zobraziť galériu (4)
Separ akýkoľvek romantický vzťah poprel. V najbližšom období ani žiadny nechce riešiť.  (Zdroj: Instagram Separ)

Viac o téme: RozchodRozvod TinaSepar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu