Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beňová a jej dcérka Lea odišli z pôrodnice: Monika vyzerala skvele, ale... Aha, ako skrývala bruško!

Monika Beňová sa teší z dcérky, ktorá dostala meno Lea Zobraziť galériu (5)
Monika Beňová sa teší z dcérky, ktorá dostala meno Lea (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dátum 1. november sa v pamäti Moniky Beňovej zapíše ako jeden z najkrajších dní v jej živote. Vo veku 52-rokov priviedla na svet dcérku Leu, otcom dievčatka je advokát Ľubomír Klčo. Ten si dnes svoje poklady konečne odviezol domov.

Monika Beňová už jedno dieťa má. Je matkou dospelého syna Martina, ktorého má z prvého manželstva so zosnulým športovým novinárom Martinom Beňom. Po viac ako 30 rokoch sa z brunetky stala dvojnásobná mamička.

Malá Lea prišla na svet pomocou sekcie, celý proces trval približne 20 minút. Potom si mohla konečne vziať do náručia svoj maličký poklad s mierami 48 cm a 2,9 kg, o čom svojich priaznivcov informovala na sociálnej sieti. 

Monika Beňová odchod z pôrodnice (Zdroj: Jan Zemiar)
Tam v piatok ráno dala vedieť aj to, že sa konečne chystajú domov. „Ahoj svet, tak my ideme domov a veeeeeeľmi sa na teba tešíme. Na všetko, čo pre nás máš pripravené. Trochu sme to natiahli pre detskú žltačku, ale už je lepšie a dnes nás púšťajú. Všetci sa veľmi tešíme, Takže krásny a zdravý piatoček všetkým a my s Leinkou bežíme za tatom a bráškom,” uviedla. 

Galéria: Monika Beňová a jej dcérka Lea už z pôrodnice odišli domov

Pre Moniku si do pôrodnice prišli partner Ľubomír aj syn Martin
Zobraziť galériu (5)
Pre Moniku si do pôrodnice prišli partner Ľubomír aj syn Martin  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pôrod aj následnú hospitalizáciu absolvovala na súkromnej bratislavskej klinike, kde si ju v piatok doobeda prišiel vyzdvihnúť partner Ľubomír a nechýbal ani Beňovej syn Martin. Najprv vošli do pôrodnice a neskôr už vyšli aj v spoločnosti svojich dvoch dievčat.

Monika vyzerala ako pravá dáma - čierne nohavice doplnila elegantným kabátikom, popôrodné bruško však skrývala pod voľným topom. Počas odchodu domov sa spokojne usmievala, prítomným fotografom aj zamávala. Krátko pred jedenástou všetci spolu nasadli do auta a konečne sa vydali na cestu do pohodlia svojho domova. 

Beňová a jej dcérka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Beňová a jej dcérka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: LeaMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu