Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská rana pre českého herca: Prekonal koronavírus a potom... Covid mu zabil otca!

Obrovská rana pre českého herca! Zobraziť galériu (4)
Obrovská rana pre českého herca! (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - V polovici októbra sme na Topkách informovali o tom, že český herec Petr Čtvrtníček (56) sa nakazil koronavírusom a následne s ťažším priebehom ochorenia skončil na JIS-ke. Svoj boj s covidom vtedy opísal ako waterboarding - druh mučenia, ktorým kedysi simulovali topenie sa...

„Hovoril som si, že som prechladol, klasická viróza. Potom to človeka vezme do nejakých klieští, vyzerá to ako riadne sprostá chrípka, potom nemôžete dýchať, ste ako v sude, keď sa topíte. Nebolo mi vôbec dobre. Myslím, že trošičku viem, ako vyzerá waterboarding,” uviedol Čtvrtníček v podcaste na vlnách Českého rozhlasu, keď sa jeho stav zlepšil. Ako dodal, hoci najprv pociťoval len mierne príznaky, neskôr mal obrovské problémy s dýchaním - a práve tie ho doviedli až na JIS-ku. 

Herec Petr Čtvrtníček prišiel o milovaného otca
Zobraziť galériu (4)
Herec Petr Čtvrtníček prišiel o milovaného otca  (Zdroj: Tv Prima)

Kým herec sa z ochorenia dostal, jeho otec to šťastie, bohužiaľ, nemal. Nepomohlo ani to, že sa Čtvrtníček hneď, ako mu koronavírus zistili, izoloval od rodiny. Nakazil sa aj jeho otec, ktorý mal už iné zdravotné ťažkosti a vážnu cukrovku. Keď sa k jeho stavu pridal covid, jeho telo boj nezvládlo. Ako dnes informovali české médiá, po tom, čo dostal koronavírus, ochoreniu podľahol.

Petrovi Čtvrtníčkovi, rodine i blízkym zosnulého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: Petr Čtvrtníček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu