Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Frajerka slovenského hokejistu: Ľuďom leží v žalúdku... Poslali na ňu policajtov!

Nela Slováková Zobraziť galériu (4)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

BRNO - Stále sa nájde niekto, kto ju neznáša. Lenže okrem zlých komentárov na sociálnej sieti prechádza Nela Slováková aj zložitejšími situáciami kvôli nepriazni okolia. Najnovšie na priateľku slovenského hokejistu Lukáša Kozáka poštvali ľudia políciu pre údajné nedodržiavanie protipandemických opatrení.

Nela Slováková kedysi vyhrala jojkársku šou Hotel Paradise a potom sa pustila do podnikania. Po prepuknutí pandémie začala ponúkať aj špeciálne rúška. Lenže okamžite sa stala terčom útokov, že jej produkt nespĺňa to, čo sľubuje. 

Galéria: Nela Slováková

Nakoniec sa ukázalo, že blondínka nepodvádzala. Česká obchodná inšpekcia totiž jej rúška preverila a vydala certifikát, že sú ešte účinnejšie, než vyžaduje norma. 

Možno aj tento výsledok leží v žalúdku Neliným neprajníkom. Pretože si najnovšie vymysleli ďalšiu stratégiu, ako podnikateľku potopiť. Poslali na ňu políciu za nedodržiavanie opatrení, ktoré v súvislosti s koronavírusm nariadila vláda, hoci samotná Slováková opakovane zdôrazňovala, že jej predajňa funguje len prostredníctvom výdajného okienka. 

A tak si už partnerka hokejistu Lukáša Kozáka naozaj prestala dávať servítku pred ústa. „Týmto pozdravujem tú pi*ku, vlastne viac pi*iek, ktoré k nám poslali Políciu Českej republiky, klamali a vymysleli si, že do Neonkárne môžu ľudia voľne chodiť a vyberať si tovar. Panebože, kde to žijem? Prečo?” uviedla Nela na sieti Instagram. 

Frajerka slovenského hokejistu: Ľuďom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Kontrola samozrejme žiadne nedostatky neodhalila. Na situáciu zareagovala aj jedna zo zákazníčok: „Aj keď mi do toho nič nie je, dochádzajú mi nervy. Ľudská závisť je nekonečná.”

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu