Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálny prepad v centre Prahy: Bolek Polívka (71) prvýkrát prehovoril o útoku na jeho syna (30)!

Bolek Polívka prvýkrát prehovoril o prepade jeho syna Vladimíra. Zobraziť galériu (6)
Bolek Polívka prvýkrát prehovoril o prepade jeho syna Vladimíra. (Zdroj: Instagram Divadlo Bolka Polívku)

PRAHA - Koncom júna sme na Topkách informovali o brutálnom prepade, ktorého obeťou sa stal syn legendárneho Bolka Polívku (71), český herec Vladimír Polívka (30). Krátko po incidente sa do médií vyjadrila jeho mama Chantal Poullain. Po dvoch mesiacoch sa k útoku vyjadril aj samotný Bolek.

Všetko sa stalo, keď Vladimír Polívka odchádzal z istého pražského podniku domov. Neznámi muži ho brutálne napadli, zobrali mu mobil a platobnú kartu. Celá lúpež bola navyše sprevádzaná tvrdou bitkou, kvôli čomu herec stratil vedomie. Po pár minútach sa však, našťastie, pozviechal a z posledných síl sa vrátil do podniku.


Brutálny prepad herca Polívku: Otras mozgu, strata vedomia... Rýchly prevoz do nemocnice!


Odtiaľ ho rovno odviezla sanitka do nemocnice. „Bili ho do tváre a kopali do rebier. Ešte neviem či ich má zlomené alebo narazené,“ vyjadrila sa vtedy pre médiá Chantal Poullain. „Má otras mozgu. Lekár chcel, aby tam deň alebo dva kvôli svojmu stavu zostal na pozorovanie, hrozí totiž, že bude mať napríklad opuch mozgu. Ale Vladimír radšej podpísal reverz,“ dodala.


Bezvedomie, otras mozgu aj strata pamäti: Herec Polívka prvýkrát prehovoril o brutálnom prepade!


Jeho slávny otec Bolek Polívka sa vtedy k incidentu nijako nevyjadroval. No teraz sa k osudným chvíľam vrátil. Čo vtedy prežíval? „Číha to nebezpečie, je to nečakané a potom je to aj trápne a potom je to bolestivé a potom úľavné, že sa nestalo niečo horšie. Tým chlapcom, ktorí to urobili hrozí celkom veľký trest, pretože je to lúpežné prepadnutie, tak keď sú ochotní riskovať oto, tak už k tomu musia mať temný dôvod,“ povedal pre Expres.cz.

Kto mladého Polívku napadol, sa vraj doteraz nevie. „Predísť sa tomu dá asi nejakou zvýšenou opatrnosťou, ktorá vlastne potom vstupuje do života, ako také brzdidlo, ako také lepidlo. Ľudia žijú v Izraeli a neustále žijú pod nejakou hrozbou alebo v Paríži v nejakej štvrti a v Londýne a naučia sa s tým žiť. Tak musíme aj my,“ dodal Polívka starší.

 

Viac o téme: Bolek PolívkaVladimír Polívka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu