Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálny prepad herca Polívku: Otras mozgu, strata vedomia... Rýchly prevoz do nemocnice!

Syna Bolka Polívku, Vladimíra, brutálne prepadli. Zobraziť galériu (4)
Syna Bolka Polívku, Vladimíra, brutálne prepadli. (Zdroj: Instagram Divadlo Bolka Polívku)

PRAHA - Stredajšie ráno sa českému hercovi Vladimírovi Polívkovi (30), synovi legendárneho Bolka Polívku (63), začalo naozaj desivo. Stal sa totiž obeťou brutálneho prepadu, počas ktorého stratil vedomie. S otrasom mozgu ho potom museli urýchlene prevážať do nemocnice!

Informáciu pre český Blesk potvrdil samotný Polívka. „Áno je to pravda. Dnes ráno ma prepadli, okradli ma o peniaze a o kartu. Mám veľké bolesti, viac o tom teraz hovoriť nebudem,“ povedal včera večer Vladimír.

Viac napokon prezradila jeho mama herečka Chantal Poullain. „Prepadli ho, keď sa ráno v Prahe 1 vracal z reštaurácie, kde pracuje jeho priateľka. Päť minút od bytu ho zrazu napadli. Bili ho do tváre a kopali do rebier. Ešte neviem, či ich má zlomené alebo narazené,“ popísala vydesená mama. „Bohužiaľ pri útoku stratil vedomie. Preto ani presne nevie, koľko bolo útočníkov,“ doplnila.

Keď sa herečka dozvedela, čo sa jej synovi stalo, dostala panický záchvat. Nechápe, že niekto urobil niečo takéto len kvôli tomu, aby ukradol mobil a platobnú kartu. Polívka sa napokon, našťastie, pozviechal a z posledných síl sa vrátil do podniku. Odtiaľ ho rovno odviezla sanitka do nemocnice. 

„Má otras mozgu. Lekár chcel, aby tam deň alebo dva kvôli svojmu stavu zostal na pozorovanie, hrozí totiž, že bude mať napríklad opuch mozgu. Ale Vladimír radšej podpísal reverz,“ prezradila Poullain, čím ju syn trochu nahneval. Doma sa oňho bude starať jeho partnerka, tak mu snáď komplikácie nehrozia.

Vladimír Polívka sa stal obeťou drsného prepadnutia.
Zobraziť galériu (4)
Vladimír Polívka sa stal obeťou drsného prepadnutia.  (Zdroj: cinemart)
 

Viac o téme: Vladimír Polívka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu