Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bezvedomie, otras mozgu aj strata pamäte: Herec Polívka prvýkrát prehovoril o brutálnom prepade!

Vladimír Polívka prvýkrát prehovoril o osudných chvíľach. Zobraziť galériu (5)
Vladimír Polívka prvýkrát prehovoril o osudných chvíľach. (Zdroj: Instagram Divadlo Bolka Polívku)

PRAHA - Vo štvrtok sme na Topkách informovali o brutálnom prepade, ktorého obeťou sa stal syn legendárneho Bolka Polívku (63), český herec Vladimír Polívka (30). Krátko po incidente známy Čech veľmi rozprávať nechcel, no teraz prvýkrát otvorene prehovoril. Skončil s otrasom mozgu, rozbitou hlavou a... Stratil pamäť!

Incident sa stal v stredu skoro ráno. Polívka sa vracal z reštaurácie, v ktorej pracuje jeho priateľka, keď ho neznámi útočníci prepadli a brutálne zbili. Ukradli mu peniaze, mobil aj platobnú kartu. „Áno, je to pravda. Dnes ráno ma prepadli, okradli ma o peniaze a o kartu. Mám veľké bolesti, viac o tom teraz hovoriť nebudem,“ povedal v stredu večer pre Blesk Vladimír. 


Brutálny prepad herca Polívku: Otras mozgu, strata vedomia... Rýchly prevoz do nemocnice!


Pre magazín Showtime televízie Prima sa však rozhovoril viac. „Som krátko po silnom otrase mozgu, mám rozbitú hlavu, opuchy na tvári, pomliaždené rebrá. Nepamätám sa na toho, kto to urobil, možno ich bolo viac. Ten otras mozgu spôsobil úplný výpadok pamäte a silné bolesti. Nechcem nariekať a neprajem si prípad medializovať ďalej a viac. Nebudem takým ľuďom robiť reklamu,“ povedal Polívka.

Po prepade sa vrátil naspäť do reštaurácie, z ktorej ho už odviezla sanitka do nemocnice. Herec tam však nezostal a podpísal reverz. „V každom prípade v tejto chvíli odpočívam doma, som pod dohľadom a ešte pár dní budem. Úrazy hlavy sú nebezpečné a ja sa chcem vyhnúť následkom. Veľmi a mrzia dve zrušené predstavenia v Dejvickom divadle, týmto pozdravujem všetkých divákov, fanúšikov a moc ďakujem všetkým za podporu,“ odkázal priaznivcom. 

Prekvapením je, že hoci išlo o skutočne drsné napadnutie, Polívka mužov zákona neprivolal. „Polícii to nehlásil, bolo mu zle,“ prezradila pre Extra.cz jeho mama Chantal Poullain. Neskôr však o nepríjemnej skúsenosti príslušné orgány informoval. „Incident, ktorý sa stal v stredu v ranných hodinách na Petrském námestí v Prahe 1 a pri ktorom mal byť prepadnutý muž, ročník 1989, preverujú kriminalisti prvého policajného obvodu,“ potvrdil Blesku policajt Ján Rybanský. 

Vladimír Polívka po prepade stratil pamäť.
Zobraziť galériu (5)
Vladimír Polívka po prepade stratil pamäť.  (Zdroj: cinemart)

Viac o téme: Bolek PolívkaVladiír Polívka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu