Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenský spevák ukázal dcéru: Je hviezdou nového videa... To kedy tak vyrástla?!

Slovenský spevák ukázal dcéru! Zobraziť galériu (4)
Slovenský spevák ukázal dcéru! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Rodičia sa niekedy pri pohľade na svoje ratolesti nestačia diviť, kedy stihli narásť a ako je možné, že ich malé poklady už vôbec nie sú až také malé. Takto sa na svoju dcérku zrejme občas díva aj spevák Robo Opatovký (48). Z jeho malej Hanky je už veľká slečna, ktorá sa v septembri stane školáčkou. Aha, ako vyrástla!

Robo Opatovský sa po dlhšej odmlke opäť pochválil hudobnou novinkou. Len začiatkom týždňa spevák vydal svoj nový videoklip s názvom Tajný recept. Vo videu k jeho pozitívne naladenému singlu si ale okrem tanečníkov tentokrát zahrala aj jeho dcérka Hanka a mnohým by na prvý pohľad ani nenapadlo, že ide o jeho "malé dievčatko". Zauíjamlo nás, ako si rozkošná slečna užívala nakrúcanie so svojím známym tatom.

Robo Opatovký v klipe ukázal svoju dcérku Hanku. Tá ale vyrástla!
Zobraziť galériu (4)
Robo Opatovký v klipe ukázal svoju dcérku Hanku. Tá ale vyrástla!  (Zdroj: Youtube/ Robo Opatovský)

„Hanka sa na natáčanie veľmi tešila. Nezastavili ju ani komáre, ktoré nás pri jazere všetkých doštípali. Dokonca pred ostrou klapkou, keď sme začali točiť spoločnú scénu s Hankou, ju jeden štipol, ale ako tvrdila, nechcela pokazit záber, tak sa držala a dala to so cťou. Aj je vidieť, ako má červený fliačik na čele, je to hrdinka," povedal nám pyšný otecko. 

Okrem toho, malá princezná vraj podedila aj čo-to z jeho umeleckých vlôh. „Má výborný sluch a pekne spieva. Dokonca som pre ňu napísal aj pár pesničiek a vyskúšala si aj nahrávanie v štúdiu. Na svojom Facebooku občas na pobavenie mojich fanúšikov pridávam aj naše spoločné spevácke výkony," dodal pre Topky Robo na adresu Hanky. Tú vychováva so svojou manželkou Katkou, s ktorou tvorí pár už viac ako 14 rokov. A to sa v slovenskom šoubiznise tak často nevidí!

Viac o téme: Robo Opatovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu