Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivá nehoda motorkára: So zraneniami skončil v nemocnici… Má ísť o hviezdu (32) Snowboarďákov!

Vojtěch Kotek mal mať nehodu na motorke. Zobraziť galériu (5)
Vojtěch Kotek mal mať nehodu na motorke. (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

STÁDLEC - V utorok krátko po 13. hodine popoludní došlo u našich západných susedov k nehode motorkára. Ten predbiehal traktor, ktorý však v rovnakom momente začal odbáčať. Vodič motocykla musel byť prevezený do nemocnice. Ako sa ukázalo, má ísť o herca z obľúbenej českej komédie Snowboarďáci Vojtu Kotka (32).

O Vojtovi Kotkovi, ktorý sa po boku Jirku Mádla preslávil vo filmoch Snowboarďáci či Rafťáci, je známe, že sa v letných mesiacoch rád presúva na motorke. Dvojkolesový tátoš sa mu však teraz stal osudným. Teda aspoň tak tvrdia dvaja svedkovia portálu budejcka.drbna. 

Pri obci Stádlec mal totiž včera popoludní nehodu 32-ročný motorkár. Ten bol zranený a prevezený do budejovickej nemocnice. „Bola to bežná nehoda, jej príčiny sa vyšetrujú. Došlo k ľahkému zraneniu. Predbežná škoda je 75 tisíc korún na motorke typu cruiser. K nehode došlo na ceste medzi Bechyní a Opařany,“ povedal Blesku hovorca polície Milan Bejcura. 

Vojta Kotek sa preslávil po boku Jirku Mádla v komédii Snowboarďáci.
Zobraziť galériu (5)
Vojta Kotek sa preslávil po boku Jirku Mádla v komédii Snowboarďáci.  (Zdroj: falcon)

Podľa portálu budejcka.drbna mal byť vodičom motorky práve spomínaný Vojta Kotek. „Nehodu oznámili svedkovia v utorok krátko po 13. hodine. Vodič predbiehal traktoristu a ten začal v tej chvíli odbočovať. Vodič, aby nenarazil, motorku položil a tá následne narazila do traktora,“ popísal udalosť Bajcura. 

Nehoda sa, našťastie, obišla bez tragických následkov, hoci motorkár musel byť prevezený do nemocnice v Českých Budějoviciach. Či išlo skutočne o známeho herca, nie je známe. Ten na otázky novinárov doposiaľ nereagoval.

Vojta Kotek si s Jirkom Mádlom zahral aj v Rafťákoch.
Zobraziť galériu (5)
Vojta Kotek si s Jirkom Mádlom zahral aj v Rafťákoch.  (Zdroj: falcon)

Viac o téme: Vojta Kotek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu