Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ivana Gáborík sa dva mesiace po pôrode ukázala v bikinách:FOTO Za bruško sa nehanbím!

Ivana Gáborík sa dva mesiace po pôrode ukázala v bikinách! Zobraziť galériu (4)
Ivana Gáborík sa dva mesiace po pôrode ukázala v bikinách! (Zdroj: Instagram I.G. )

BRATISLAVA - Ivana a Marián Gáboríkovci sa koncom mája konečne dočkali a na svet prišla ich vytúžená dcérka Bella. Dnes má už maličká viac ako dva mesiace a pyšní rodičia a zábermi svojej princeznej z času na čas pochvália aj na sociálnych sieťach. A hoci otecko ani mamina tváričku dievčatka zatiaľ skrývajú, bývalá tanečnica teraz ukázala niečo, čo bude jej priaznivcov zaujímať tiež...

Už počas toho, ako bola blondínka tehotná, sa totiž mnohí pýtali, koľko kilogramov počas čakania bábätka pribrala. Keďže nikdy nemala problém s kilečkami navyše, svojou priamou odpoveďou teda mnohých prekvapila. V ničom sa totiž nelíšila od bežných žien. „Cítila som sa v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore. A konečne odpoveď pre tých, čo ich to zaujímalo: +18 kíl,“ priznala bývalá profesionálna tanečnica. 

Galéria: Ivana a Marián Gáboríkovci

Takto vyzerá Ivana Gáboríková len dva mesiace po pôrode
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá Ivana Gáboríková len dva mesiace po pôrode  (Zdroj: Instagram I.G. )

„Vždy som sa pousmiala nad komentármi – veď máš len bruško a po pôrode budeš hneď fit, že más dobrý metabolizmus... No, ale ručička na váhe ukazovala niečo iné,“ povedala ešte v tom čase Ivana. No a dva mesiace po pôrode sa ukázalo, že aj čo sa týka zhadzovania tehotenského bruška, od nás smrteľníčok sa nijak výrazne neodlišuje. 

Ba čo viac. Hrdo ich vystavuje a na rozdiel od mnohých sa za svoje popôrodné krivky nehanbí. Bruško sa jej totiž ešte stále črtá a najnovšie ho ukázala aj v bikinách. Fotografiu v plavkách pridala na sociálnu sieť a aj keď na nej stále vidno drobné "pozostatky" z očakávania, vyzerá skvele a je vidieť, že sa tak aj cíti, čo si všimli mnojí fanúšikovia, ktorí ju zahrnuli chválou. Raz darmo, známa blondínka môže byť pre mnohé ženy naozaj obrovskou inšpiráciou. 

Viac o téme: Ivana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu