Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schindlerová zverejnila FOTO v plavkách: Porodila dve deti, ale... To je kus!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (5)
Martina Schindlerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Život jej pristane! Ešte pred pár rokmi mohla Martina Schindlerová (32) o tom, že si bude užívať bezstarostné chvíľky a opäť sa tešiť z tisícok priaznivcov, iba snívať. Speváčka sa ale znova vrátila do centra diania a na rozdiel od dôb minulých, dnes sa opäť rada pochváli aj chvíľkami zo svojho súkromia...

Aktuálne si Martina užíva slniečko na dovolenke so svojimi dvomi ratolesťami Martinkou a Kamilkom. Po karanténe si rodinka vyrazila k moru a spoločné chvíľky si podľa príspevkov na sociálnej sieti naplno užívajú. No a čo by to bolo za relax pri morskom pobreží, keby ste sa nenahodili do bikín a vypčľapkali vo vode? 

Galéria: Martina Schindlerová
Práve počas jedného takéhoto momentu sa sympatická brunetka zvečnila a záber v dvojdielnych plavkách zverejnila aj na svojom Instagrame. Sexi speváčka sa síce takto odhaľovať nezvykne a aj v spoločnosti je vždy skôr elegantná ako provokatívna, no aktuálne sa predsa len pochválila svojou postavičkou a dlhočiznými nohami. 

A veru, rozhodne sa je na čo pozerať, Vyzerá to tak, že na Martininom tele sa nenechádza ani gram tuku navyše  a už vôbec nevyzerá na to, že na svet priviedla dve deti. Čo poviete? Tomu sa hovorí letná figúra! 

Martina Schindlerová sa môže popýšiť parádnym telom!
Zobraziť galériu (5)
Martina Schindlerová sa môže popýšiť parádnym telom!  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu