Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úloha v novom seriáli: Zo superstaristky Schindlerovej herečka… Hviezdiť bude na JOJke!

Martina Schindlerová dostala úlohu v novom jojkárskom seriáli Uhorčík. Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová dostala úlohu v novom jojkárskom seriáli Uhorčík. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Martina Schindlerová (32) bola celé roky mimo ruchu slovenského šoubiznisu. Po zahviezdení v speváckej šou SuperStar sa z nej stala mama a utiahla sa do úzadia. No deti má dnes už veľké a brunetka doslova naberá druhý dych. Najnovšie prijala ponuku hrať v novom jojkárskom seriáli!

Začiatkom októbra na obrazovkách JOJky odštartoval nový seriál Uhorčík. Práve na ten televízia stavila pri podpore sobotnej sledovanosti. V novinke z pera zabávača Reného Štúra hrá veľké množstvo známych hercov, o to väčším prekvapením bolo, keď sa medzi hlavnými postavami objavil aj bývalý superstarista Tomáš Bezdeda. 

VIDEO: Martina Schindlerová dostala úlohu v novom jojkárskom seriáli

Martina Schindlerová Uhorčík (Zdroj: TV JOJ)

No a toho čoskoro na obrazovkách doplní aj jeho kolegyňa z prvej série speváckej šou Martina Schindlerová. Svedčia o tom upútavky na sobotnú epizódu - známa brunetka tam vystupuje vo veľkých dobových šatách a stvárňuje opernú speváčku. Zaujímalo nás preto, ako sa  k tejto postave dostala. 

„Na mojom účinkovaní v seriáli sme sa dohodli tak, že sme boli s Reném Štúrom aj s Tomášom Bezdedom spolu na obede, a obaja mi rozprávali o seriáli, že aj pri natáčaní je kopec zábavy a že je už dokončený scenár,“ opísala pre Topky.sk osudné chvíle speváčka. V jednej epizóde má jej postava zaspievať skladbu Je t'aime. Scenárista tak usúdil, že najvhodnejším kandidátom by bola práve Martina. 

Martina Schindlerová stvárnila v seriáli Uhorčík opernú speváčku.
Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová stvárnila v seriáli Uhorčík opernú speváčku.  (Zdroj: Tv Joj/Stanka Topoľská)

A tá to hneď prijala. „Povedala som si, že tak snáď zahrať speváčku zvládnem,“ prezradila Schindlerová, ktorá so spievaním piesne od Lary Fabian má bohaté skúsenosti práve vďaka televíznej šou. Zaujímavosťou tiež je, že pre Martinu nejde o prvú skúsenosť s herectvom. V detstve niekoľko rokov navštevovala SZUŠ Ludus, kde zároveň aj vystupovala. 

Potom si však definitívne vybrala spevácku dráhu. „Keď som mala asi 12 rokov, už som potrebovala všetok voľný čas venovať spevu a kapele, tak som herectvo nechala tak. Neľutujem. V minulosti som dostala niekoľko ponúk hrať vo filme alebo v muzikáloch, ale vždy som to nakoniec neprijala a budem hrať až teraz v tomto seriáli, aj keď je to vlastne naozaj iba také mini hosťovanie,“ dodala. 

Martina Schindlerová si zahrala v jojkárskom seriáli Uhorčík.
Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová si zahrala v jojkárskom seriáli Uhorčík.  (Zdroj: Tv Joj/Stanka Topoľská)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu