Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna Schindlerová šokovala dovolenkárov: Aha, boli z nej úplne hotoví!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (6)
Martina Schindlerová (Zdroj: Instagram)

SARDINIA - Očarila ich! Martina Schindlerová (33), ktorá sa zviditeľnila v prvej sérii speváckej šou SuperStar, je krásna žena. Okrem peknej tváričky sa môže pochváliť aj dokonalou figúrou. Na obdiv ju vystavila napríklad počas dovolenky, ktorú trávila na Sardínii. Sympatická brunetka však okrem šarmu predviedla aj čosi iné...

Dvojnásobná mamina Martina Schindlerová sa pýši výstavnou postavičkou. Pohľad na ňu určite ulahodí nejednému mužskému oku a mnohé ženy nakopne k tomu, aby so sebou niečo robili. Sympatická speváčka nemá božské krivky len tak zadarmo. Nepochybne si dáva pozor na stravu a samozrejmosťou je pre ňu pravidelný pohyb. 

Umelkyňa obľubuje napríklad jogu. Aj v uplynulých dňoch bola na Sardínii, kde si užívala špeciálny pobyt zameraný práve na tento druh cvičenia. Priateľom a fanúšikom sa pochválila i fotkami v bikinách a komplimenty nemali konca.

Martina je ale nielen krásnou ženou, ale aj talentovanou speváčkou. Na Slovensku o jej nadaní dobre vieme. Avšak v rezorte, kde trávila dovolenku, zrejme nemali tušenia. Keď sa ale Schindlerová chopila mikrofónu a zaspievala skladbu Nothing Compares 2 U, prítomní zostali v úžase. Pohľad na ich šokované tváre vás zaručene pobaví. 

 

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu