Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi hviezda a dnes... Na pohrebe Weiterovej ženy sa objavila stratená speváčka zo Superstar: To čo sa s ňou stalo?!

Toto že je naozaj ONA?! Zobraziť galériu (7)
Toto že je naozaj ONA?!

DUNAJSKÁ LUŽNÁ - V pondelok popoludní sa na cintoríne v Dunajskej Lužnej konal pohreb zosnulej manželky Otta Weitera (65). Jeho Andrejku († 47) si naposledy prišlo uctiť obrovské množstvo ľudí, nechýbalo ani niekoľko známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj Barbora Balúchová (32), ktorá prišla v nečakanom sprievode. Spoločnosť jej robila bývalá kolegyňa zo Superstar.

Reč je o Petre Kepeňovej, ktorá rovnako ako Barbora patrila medzi TOP 11-ku finalistov druhej série Slovensko hľadá Superstar. V živých prenosoch odvysielaných ešte v roku 2005 sa vtedy udržala 5 kôl, osudovým sa jej stal rockový večer, počas ktorého vypadla po odspievaní piesne Every breath you take od kapely The Police.

Galéria: Petra Kepeňová kedysi a dnes
Takto Petra Kepeňová vyzerala v roku 2005, keď patrila k finalistom šou Slovensko hľadá Superstar
Zobraziť galériu (7)
Takto Petra Kepeňová vyzerala v roku 2005, keď patrila k finalistom šou Slovensko hľadá Superstar

Strapatá speváčka ale, na rozdiel od svojich kolegov, ktorí šou opustili ešte pred ňou, na hudobnej scéne veľa vody nenamútila. Viac ako v súvislosti s muzikou sa o nej hovorilo kvôli tomu, že priznala, že je adoptovaná, no a potom, pomerne dlho po skončení súťaže, dokonca našla svoju staršiu biologickú sestru Mirku, ktorú hľadala 23 rokov. 

S týmto detailom zo súkromia vyšla ešte v lete 2010, ale potom o nej zostalo akosi ticho. Až doteraz. Petra sa v pondelok objavila na poslednej rozlúčke s Andreou Fischer Weiterovou. Na miesto jej posledného odpočinku prišla po boku svojej bývalej "superstar" kolegyne Barbory Balúchovej. Na prvý pohľad by ale zrejme len málokto povedal, že žena, ktorá prichádza po boku jednej z mamičiek Borisa Kollára je práve Petra. 

Petra Kepeňová sa výrazne zmenila. Že ide o tú istú ženu, vám napovie len bližší pohľad na črty jej tváre.
Zobraziť galériu (7)
Petra Kepeňová sa výrazne zmenila. Že ide o tú istú ženu, vám napovie len bližší pohľad na črty jej tváre.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Petra na pohreb prišla po boku svojej bývalej kolegyne Barbory Balúchovej
Zobraziť galériu (7)
Petra na pohreb prišla po boku svojej bývalej kolegyne Barbory Balúchovej  (Zdroj: Jan Zemiar)

Počas súťaže síce hudobníčka preferovala športový a viac-menej chlapčenský štýl, neskôr si však nechala narásť dlhé vlasy a poddala sa ženskejšiemu imidžu. To ju ale evidentne rokmi omrzelo. Kepeňová aktuálne nosí opäť krátky zostrih, hnedú farbu vymenila za výraznú červenú a k pánskej móde má zrejme znova o čosi bližšie, než k tej dámskej. Spoznali by ste dnes v tejto žene bývalú hviezdu šou Superstar? 

Viac o téme: PohrebSuperstarOtto WeiterPetra KepeňováAndrea Fischer Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu