Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dôležitý moment pre chorú Anetu Pariškovú: Končí štvtý cyklus chemoterapie... čaká na zásadné výsledky!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Začiatkom mája Aneta Parišková (47) šokovala verejnosť svojou odvahou a úprimnosťou, keď priznala, že zvádza náročný boj s rakovinou. Kvôli zákernému non-Hodgkinovmu lymfómu musela absolvovať už niekoľko cyklov chemoterapií, pre ktoré nedávno prišla aj o vlasy.

Jedna z našich najpopulárnejších moderátoriek však nestráca nádej neopúšťa sa a boj s chorobou nevzdáva. Blondínka sa stala akýmsi vzorom pre mnohých chorých pacientov, ktorí aj vďaka jej príkladu a pozitívemu prístupu nestrácajú nádej. Jojkárka totiž svojich priaznivcov od samého začiatku informuje o vývoji svojho ochorenia a aj v tých najťažších momentoch dokazuje, že je skutočne silnou ženou s veľkým Ź. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
Nič iné ako zotavenie pre ňu skrátka neprichádza do úvahy, dokonca sa postupne, v rámci svojich možností, opäť púšťa do práce. A to aj napriek tomu, že chemoterapie sú pre pacientov skutočne vyčerpávajúce. Moderátorka aktuálne prehovorila o tom, že pomaly ukončuje už štvrtý cyklus a momentálne čaká na ny výsledky dlôežitého vyšetrenia. 

Aneta Parišková ukončuje štvrtý cyklus chemoterapií
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková ukončuje štvrtý cyklus chemoterapií  (Zdroj: Instagram A.P.)

„Nedočkavo sledujem, ako mi odkvapkáva posledná infúzia a konečne, po piatich dňoch odíádem z nemocnice domov za svojimi milovanými. Dnes som ukončila 4. cyklus chemoterapie a navyše som absolvovala CT vyšetrenie. Verím, že jeho výsledky budú priaznivé," zverila sa na Instagrame Jojkárka, ktorej držíme palce, aby všetko dobre dopadlo. 

Viac o téme: RakovinaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu