Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Osud im nakladá jednu ranu za druhou… Syn vážne chorej Anety Pariškovej skončil tiež v nemocnici!

Aneta Parišková od apríla bojuje so zákernou chorobou. Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková od apríla bojuje so zákernou chorobou. (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Aneta Parišková (47) od apríla statočne bojuje s Non- Hodgkinovym lymfómom. Za sebou má už piaty cyklus chemoterapie a je odhodlaná nad zákernou chorobou vyhrať. Teraz sa však so zdravotnými problémami pasuje aj jej syn Gabko. Skončil v nemocnici, no našťastie by už o pár týždňov mal byť v úplnom poriadku!

Akoby nestačilo, že podlomené zdravie má moderátorka Aneta Parišková, teraz sa s problémami pasuje aj jej 9-ročný syn Gabko. Našťastie chlapec nečelí takej vážnej diagnóze, ako jeho mama. Spôsobil si len zranenie, ktoré si v lete privodí azda každé druhé aktívne dieťa. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom

Skúšal totiž waveboard - teda zvláštny druh skejtbordu a zlomil si pri tom ruku. „Zrejme naozaj platí, že v lete majú deti najviac úrazov. Pe nášho Gabka sa stala osudnou jazda na waveboarde. Letné dobrodružstvá a tábory sa tak pre neho skončiil a ja mám doma spolupacienta,“ napísala k fotke svojho zraneného syna Aneta. 

„Keď sa mu kosti zrastú a zbaví sa sadry, vraj sa teší na waveboard! Teším sa, že mu úraz nepriniesol strach, len pri ďalšej jazde snáď trochu viac opatrnosti,“ napísala ustarostená mama. Gabkovi, ale v neposlednom rade aj jeho mame prajeme skoré uzdravenie!

 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu