Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Erika Barkolová v spoločnosti s mamou: Čože, ona má po 60-ke? Veď sú ako sestry!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbená jojkárka Erika Barkolová (42), ktorá má v merku celý slovenský šoubiznis, na svoj vek nevyzerá. Vďačí za to zmenenej strave, pravidelnému pohybu a génom. Moderátorka priviedla v stredu do spoločnosti mamu, ktorá má po 60-ke, no málokto by jej to tipoval!

Stredajší večer patril v Petržalke móde. Slávnostné otvorenie fashion butiku Jozefa Grondžáka si nenechala ujsť ani ostrieľaná jojkárska moderátorka Erika Barkolová. Tá sa môže aj po štyridsiatke pochváliť sexi postavičkou, za ktorú vďačí zmenenej strave a pravidelnému pohybu. Hoci bola kedysi krv a mlieko, dnes je z nej riadna šupa. A sexepíl zdedila zaiste aj po svojej mame.

Práve ju vzala predvčerom na otvorenie butiku a prítomní mohli len žasnúť. Napriek tomu, že Erikina mamina Elena má už po šesťdesiatke, tento vek by ste jej len ťažko hádali. Navyše, nahodila sa do šik kabátových šiat s náznakom výstrihu a úsmevy rozdávala na všetky strany. To, že sa na ňu známa dcéra podobá, nezaprie, no neznalí by skôr tipovali, že ide o sestry ako o mamu s dcérou.

Erika Barkolová prišla na stredajšiu akciu s mamou.
Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová prišla na stredajšiu akciu s mamou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu