Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konečne! Sexi Erika Barkolová už nie je sama: FOTO Zbalil ju tento fešák!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová (Zdroj: Peter Reefe)

BRATISLAVA - Už nie je sama! Čo sa mužov týka, Erika Barkolová (42) na nich v živote veľa šťastia nemala. Zrejme posledná zmienka o nejakom jej partnerovi padla pred približne piatimi rokmi, kedy sa rozišla so synom známeho džezového hudobníka Doda Šošoku. Odvtedy však po svojom boku nikoho oficiálneho neukázala. Teda - až doteraz!

Erika je podľa našich informácií šťastne zadaná už minimálne niekoľko mesiacov a ako sa Topkácm podarilo zistiť, jej vyvoleným má byť istý Karol. Hoci nemala problém svojho partnera priviesť do užšej spoločnosti a užila si s ním aj niekoľko spoločných výletov, na sociálnej sieti ho neukázala a pred fanúšikmi sa po celý čas tvárila, akoby bola stále šťastne slobodná, Lenže to už dlhšiu dobu skutočne nie je.

Galéria: Erika Barkolová kedysi a dnes

Na sociálnych sieťach ale priznala farbu až teraz. Počas domácej karantény sa evidentne čo-to zmenilo, no a Erika sa pred svojimi priaznivcami partnerom predsa len pochválila. Počas víkendu si ruka v ruke vyšli na spoločný výlet a keďže blondínka je športovo založená, voľba padla na turistiku v Slovenskom raji. Tam si s drahým vyhotovili aj pár spoločných fotografií, dve z nich potom zavesila i svoj Instagram. Ako sa hovorí, máj -lásky čas no a pozrite sa, ako to zaľúbencom v prírode spolu pristane! 

Erika Barkolová ukázala partnera
Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová ukázala partnera  (Zdroj: Instagram E.B.)

Zaľúbenci boli cez víkend obdivovať krásy Slovenska
Zobraziť galériu (8)
Zaľúbenci boli cez víkend obdivovať krásy Slovenska  (Zdroj: Instagram E.B.)

 

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu