Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozbité vzťahy s rodinou? Kramárova dcéra prvýkrát prehovorila o rozvode rodičov!

Kramárova dcéra prvýkrát prehovorila o rozvode rodičov! Zobraziť galériu (5)
Kramárova dcéra prvýkrát prehovorila o rozvode rodičov! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynul už viac ako rok odvtedy, čo sú Maroš Kramár (61) a Nataša Nikitinová (52) oficiálne rozvedení. Manželstvo im krachlo po tom, čo spolu strávili 20 rokov a z ich vzťahu vzišli tri krásne a šikovné deti - synovia Marko a Timur a najstaršia dcéra Tamara (19). Práve ona najnovšie prehovorila o tom, ako vníma to, že rodičia išli od seba.

Z Tamary sa postupne profiluje mimoriadne šikovná hudobníčka. Hrá na gitaru a keď spieva, jej hlas je vyvoláva zimomriavky. Šikovná slečna dokonca nedávno spolupracovala s kapelou Hex a nahrali spoločnú pieseň. Kramárova dcéra skrátka už dávno nie je malým dievčatkom. No a okrem výzoru tomuto tvrdeniu nahrávajú aj jej vyspelé vyjadrenia Pre týždenník Slovenka sa nedávno rozhovorila aj o rozvode svojich rodičov. 

Galéria: Maroš Kramár
Tamara Kramárová je mimoriadne šikovné mladé žieňa
Zobraziť galériu (5)
Tamara Kramárová je mimoriadne šikovné mladé žieňa  (Zdroj: Instagram T.K.)

„U nás doma to vyzeralo asi ako v každej rodine. Rodičia sú každý iný, ale obaja si povedia vlastný názor, obaja majú radi, ak je poriadok doma aj vo vzťahoch, takže nič výnimočné. Teraz, aj keď nie sú spolu, som často s jedným aj druhým, rovnako aj s bratmi,” povedala otvorene Tamara, ktorá donedávna žila v zahraničí. Vzťahy v rodine to však absolútne nenaštrbilo. Práve naopak. „To, že som začala študovať v zahraničí, rodinu akoby ešte viac zomklo a posilnilo,“ povedala šikovná umelkyňa pre Slovenku. 

Viac o téme: Maroš KramárTamara Kramárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu