Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fíha, to je postavička: Superstaristka odmietla Matoviča, začala na sebe makať!

Dominika Stará Zobraziť galériu (3)
Dominika Stará (Zdroj: Jan Zemiar)

ŠAMORÍN - Superstaristka Dominika Stará (26) sa tento rok verejnosti pripomenula, keď dostala ponuku byť hovorkyňou Igora Matoviča. Tento post odmietla, namiesto toho dokončuje byt, plánuje svadbu a poriadne zamakala na svojej postave.

Dominika Stará sa vrátila na Slovensko po tom, čo jej istý muž v USA zlomil srdce. Začiatkom tohto roka sa však pochválila, že je opäť zamilovaná a šťastná. 

Galéria: Dominika Stará

A krátko nato dostala zaujímavú kariérnu ponuku. Premiér Igor Matovič ju chcel za svoju hovorkyňu. Blondínka to však odmietla a sústredila sa viac na svoj súkromný život. „Nakoniec som sa rozhodla, že túto ponuku neprijmem. Hlavným dôvodom bol môj súkromný život. S priateľom sa plánujeme v dohľadnej dobe vziať a do 2 – 3 rokov si chceme založiť rodinu. A keďže som rodinný typ človeka, uprednostnila som rodinu pred kariérou,” povedala vtedy Dominika.

Fíha, to je postavička:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Odvtedy sa na Instagrame chválila napríklad tým, ako s priateľom dokončujú byt. Okrem toho ale pracovala aj na svojej postave. „Počas korony som začala 6x do týždňa cvičiť a od začiatku marca som nevynechala ani jedno ranné cvičenie.. A po skoro 4 mesiacoch môžem povedať, že to so mnou teda nie je až také zlé,” napísala cez víkend Dominika a ukázala fanúšikom, ako sa vypracovala. Námaha naozaj nebola márna... 

Dominika Stará
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu