Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo finálového večera SuperStar: Víťazka Barbora trpela, spievala a... v ústach krv!

Barbora Piešová Zobraziť galériu (3)
Barbora Piešová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Priavidžanka Barbora Piešová (19) vyhrala SuperStar v čase, keď ešte nosila na zuboch strojček. A doteraz nikto netušil, že počas finále jej uvoľnený drôtik spôsoboval obrovskú bolesť.

Keď Barbora Piešová vyhrala SuperStar, nasledoval kolotoč rozhovorov a pozvaní do rôznych relácií. Objavila sa aj v Sajfovom projekte Level Lama, kde prezradila, ako počas finálového večera trpela.

Galéria: Barbora Piešová
 

Všetko odštartovalo tvrdenie moderátora, že podľa mnohých komentárov Barbore vylepšoval hlas aj strojček, ktorý v tom čase nosila. „Práveže som strašne šušlala,” oponovala mladá speváčka. „A je to komplikácia, napríklad vo finále mi trčal drôtik vzadu a zachytával mi líce a bolo to strašne bolestivé a furt som cítila krv v ústach. Keď som spievala, bolo to strašné,” priznala, s čím bojovala v priamom prenose.

Barbora Piešová a Sajfa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com/sajfa)

Sajfove výrazy hovorili za všetko a nemohol uveriť, že v čase, keď Barbora predvádzala dojímavé výkony, ktorými rozplakala porotu, ju celý čas škriabal v ústach drôtik. „Keď som sa vrátila naspäť, hneď prvé, čo bolo, som išla k zubárke si to dať spraviť, lebo to ja som myslela, že umriem,” dodala. Napriek tomu ale štábu nič nehlásila. „Načo to budem hovoriť?” mykla plecom statočná speváčka. 

Barbora Piešová a Sajfa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com/sajfa)

Viac o téme: Barbora Piešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu