Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poriadna zmena Superstar Barbory Piešovej: TOTO je minulosť... Konečne!

Barbora Piešová Zobraziť galériu (9)
Barbora Piešová (Zdroj: Jan Zemiar)

PORUBA – Slovenská Superstar prešla od kastingu až po finálový večer poriadnou premenou. Zo šedej myšky bola zrazu sexi žena v opätkoch. Barbora Piešová (19) však po skončení šou opäť siahla po jej srdcu blízkom chalanskom štýle. Niečo sa však predsa len zmenilo a speváčka vyzerá razom inak!

Na kasting prišla doslova ako šedá myška v sivej mikine, no svojím hlasom ihneď zaujala a už od postupu ďalej bola favoritkou súťaže. Barbora Piešová, mladé dievča z Poruby, ktoré svetu rozdávalo jeden „železný úsmev“ za druhým, napokon v šou zvíťazila, no z elegantnej labute sa vrátila späť k športovému štýlu. Ani nie tri týždne po skončení šou však prešla radikálnou zmenou.

Konečne sa totiž zbavila strojčeka, ktorý k nej počas celej súťaže neodmysliteľne patril. Novým úsmevom sa pochválila na sociálnej sieti, no zároveň priznala, že to v nej vyvoláva fóbiu. „Ahojte ľudia, rada by som sa vám priznala s mojím najväčším krokom v živote. Už nie som strojček v meste. To je v r*ti, ja mám obrovské zuby a ja mám z toho totálnu fóbiu,“ povedala vo videu. Je to poriadna zmena a bude si na ňu musieť zvyknúť nielen okolie, ale najmä Barbora.

Barbora Piešová sa konečne zbavila strojčeka.
Zobraziť galériu (9)
Barbora Piešová sa konečne zbavila strojčeka.  (Zdroj: Instagram B.P.)

Viac o téme: SuperstarBarbora Piešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu