Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Radikálna zmena slovenskej raperky: Zabudnite na blondínku... Vyzerá ako pomaranč!

Aless Capparelli Zobraziť galériu (7)
Aless Capparelli (Zdroj: Instagram A.Č.)

BRATISLAVA – Sympatická slovenská raperka je na scéne už nejaký ten piatok, na svojom konte má pár spoluprác a dokonca si zahrala aj vo filme samu seba a otvorila tak svoju trinástu komnatu. Aless Capparelli (22) chystá pre svojich fanúšikov album, no zatiaľ ich prekvapila zmenou imidžu. A poriadne radikálnou.

Mladučká rodáčka z Bratislavy si získala svoje miesto na slovenskej hudobnej scéne. Medzi jej fanúšikov patrí najmä mladá generácia tínedžerov. Aj kvôli nim sa minulý rok rozhodla otvoriť svoju tajomnú komnatu a prehovorila o tom, ako ju šikanovali. Vo filme, kde ju mali možnosť diváci vidieť úplne prirodzenú a bez mejkapu, si zahrala sama seba.

Ešte pred pár dňami bola z Aless nežná blondínka.
Zobraziť galériu (7)
Ešte pred pár dňami bola z Aless nežná blondínka.  (Zdroj: Instagram A.Č.)

V tom čas z nej bola ešte nežná blondínka, no s letom, ktoré prišlo, podstúpila Aless radikálnu premenu. Na ulici ju teda rozhodne nik neprehliadne. Na jej hlave totiž momentálne svieti jasnooranžový odtieň. Napriek tomu, že je mladá a táto generácia rada experimentuje, raperka to asi trošku prepískla. Teraz totiž pôsobí ako pomaranč. „Ach, nájsť niečo, čo ladí k tej orange bowl na mojej hlave...” napísala Aless vo svojom príbehu na Instagrame. Ale veď, ako sa vraví, proti gustu žiaden dišputát.

Aless Capparelli radikálne zmenila imidž.
Zobraziť galériu (7)
Aless Capparelli radikálne zmenila imidž.  (Zdroj: Instagram A.Č.)

Viac o téme: Aless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu