Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cibulkovej príchod do nemocnice: FOTO s MEGA bruškom a v outfite za tisícky!

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie príchod vo veľkom štýle! Dominika Cibulková má luxus rada a vďaka tomu, že si svoje peniaze úspešnou športovou kariérou tvrdo vydrela, si ho aj môže dovoliť. Bývalá tenistka si na svojich outfitoch vždy dala záležať, no a inak to nemohlo byť ani počas jej príchodu do nemocnice...

Tehotnej Dominike sa to už poriadne kráti a pôrod má takpovediac za rohom. S manželom Michalom sa už nevedia dočkať, kedy sa ich synček Jakubko vypýta na svet. Veď len pred pár dňami sme našim čitateľom priniesli informáciu o tom, že termín pôrodu má blondínka už zajtra - v utorok 9. júna. 

Galéria: Dominika Cibulková bola tesne pred pôrodom na kontrole v nemocnici
„Môj tip je, že 6. Alebo toho 9. - bolo by to krásne, keby sa vypýtal priamo na termín. To sa ale nestáva moc často. Uvidíme, ale už aj ja cítim, že to čoskoro príde. Cítim sa ťažšie, tak verím, že náš malý už nebude dlho naťahovať a vypýta sa na svet čo najskôr,“  povedala pre Topky ešte v piatok. 

Pred pôrodom ešte musela absolvovať niekoľko testov na koronavírus, keďže rodiť bude v Rakúsku a tam stále vyžadujú potvrdenie o negatívnych výsledkoch, ktoré nie je staršie ako tri dni. Posledný test absolvovala v piatok, no a zdá sa, že hoci dúfala, že bude posledný, mýlila sa. Dominika totiž stále nie je v pôrodnici, o čom svedčia aj naše dnešné fotografie z nemocnice v Ružinove. Tam prišla s manželom Michalom krátko pred jedenástou a napriek tomu, že sa, podľa jej slov, cíti ťažšie, prišla ako pravá hviezda. 

Dvojica najprv zaparkovala svojho luxusného tátoša, potom z neho spoločne vyšli a vybrali sa do útrob budovy. Niekdajšia tenisová štvorka opäť nesklamala a hoci zvolila naozaj príjemný outfit, tento na pohľad jednoduchý a pohodlný stajling ju vyšiel na tisíce. Šľapky a mikina pochádzajú z dielne luxusnej značky Fendi, kabelka zasa z prestížneho módneho domu Hermès. 

Pôrod Dominiky Cibulkovej je už na spadnutie.
Zobraziť galériu (4)
Pôrod Dominiky Cibulkovej je už na spadnutie.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Dnes sa nám ešte podarilo Dominiku zachytiť v nemocnici v Ružinove.
Zobraziť galériu (4)
Dnes sa nám ešte podarilo Dominiku zachytiť v nemocnici v Ružinove.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

V nemocnici sa Dominika s Michalom zdržali niečo viac ako hodinku, vyšli odtiaľ s úsmevom na tvári, potom opäť nasadli do svojho auta a odišli preč. Keďže Dominike tip, že sa synček narodí už 6. júna, nevyšiel, možno sa zajtra naozaj postará o prekvapenie a narodí sa presne v deň termínu. Pripravení sú na to už niekoľko dní.  „Tašku do pôrodnice aj všetky doklady máme zbalené v aute, v ktorom chodíme. Aj manželovu tašku. To máme nachystané už asi týždeň, takže hocikedy to príde, sme pripravení, sadneme do auta a ideme,“ povedala nastávajúca mamina pre Topky. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu