Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Cibulková mala rodiť, namiesto toho... Návšteva kaderníka!

Dominika Cibulková v deň termínu pôrodu ešte stihla zájsť ku kaderníkovi. Zobraziť galériu (13)
Dominika Cibulková v deň termínu pôrodu ešte stihla zájsť ku kaderníkovi. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (31) sa netají tým, že by bola už rada, keby mala svojho Jakubka pri sebe. Bábätku sa však zatiaľ na svet nechce. Hoci si tenistka želala, aby sa narodil v pekný dátum 6. 6., nakoniec sa nenarodil ani na oficiálny termín 9. 6. Nám sa rodičov podarilo v tento deň nafotiť. A užívali si ho bez akéhokoľvek stresu. Budúca mamička dokonca stihla aj kaderníka!

Prvý termín (6. 6.), v ktorý si Cibulková priala porodiť, prešiel, blížil sa aj ten oficiálny a stále nič nenasvedčovalo tomu, že by sa malý Jakubko pýtal na svet. V pondelok sme tenistku s manželom stretli v nemocnici v Ružinove, kde sa blondínka vybrala na kontrolu. Zrejme preto, aby vedela, či sa už s oteckom majú pomaly presúvať do nemocnice vo Viedni. 

Galéria: Dominika Cibulková bola tesne pred pôrodom na kontrole v nemocnici

Práve tam bude Dominika rodiť svojho synčeka. Ani v deň oficiálneho termínu sa však chlapček na svet nehrnul. Nám sa v utorok budúcu mamičku aj s oteckom podarilo nafotiť v uliciach Bratislavy. Zo svojho bytu neďaleko Kamenného námestia sa dvojica bez auta presunula na pešiu zónu v centre. A tam si to už tenistka namierila do kaderníctva. 

Späť do bytu sa vracali až po niekoľkých hodinách a práve pri návrate sa nám ich podarilo nafotiť. Pokojne si vykračovali aj so svojimi dvomi psami. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa Navara junior vypýta na svet - jedno je však isté, jeho mamička vďaka rýchlej návšteve svojho kaderníka bude v nemocnici vyzerať krásne!

Dominika Cibulková si v deň termínu pôrodu odskočila ešte ku kaderníkovi.
Zobraziť galériu (13)
Dominika Cibulková si v deň termínu pôrodu odskočila ešte ku kaderníkovi.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu