Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO tu ešte nebolo: Jojkársky redaktor v hlavných správach dostal po papuli!

Jojkársky redaktor dostal po papuli. Zobraziť galériu (6)
Jojkársky redaktor dostal po papuli. (Zdroj: Facebook S.M.)

BRATISLAVA – Kde-tu sa udeje v televízii nejaký moment, ktorý poriadne prekvapí divákov a mnohokrát aj samotných moderátorov či redaktorov. To je prípad jojkára Samuela Migaľa, ktorý počas svojej reportáže v hlavnom spravodajskom bloku televízie dostal po papuli.

Divákom televízie sa sem-tam naskytne pohľad, ktorý rozhodne nečakali. Napriek tomu, že moderátori a redaktori sú pred kamerou ako doma, aj oni sa občas dostanú do nečakanej, šokujúcej či trápnej situácie. Jedna taká sa udiala v stredu počas hlavného spravodajského bloku televízie JOJ. Počas reportáže s podtitulom Zákaz nedeľného predaja totiž redaktor dostal facku.

Samuel Migaľ po vstupe pred kamerou schytal facku.
Zobraziť galériu (6)
Samuel Migaľ po vstupe pred kamerou schytal facku.  (Zdroj: TV JOJ)

V reportáži sa preberala otázka, ktorá vo vysokej miere zaujíma najmä obchodníkov. Čakajú, či vláda stopne otvorenie obchodov počas nedelí alebo nie. Na celom vstupe bol zaujímavý však nielen obsah, ale aj asi dvojsekundový moment, keď si Samuel Migaľ vyslúžil facku, ktorú mu uštedril pravdepodobne niekto z jeho kolegov.

Nešlo však o to, že by povedal niečo nevhodné. Ba práve naopak. Toto gesto malo zrejme podporiť to, čo redaktor povedal len tesne predtým, ako schytal. „A zatiaľ čo politikov vo vnútri koalície zrejme čaká poriadna názorová búrka, podnikatelia sa po koronakríze chystajú na ďalšiu facku,“ ledva dopovedal Migaľ a na jeho líce letela dlaň. Zatváril sa prekvapene, no ihneď nato bol prestrih na respondenta. V tomto prípade šlo zrejme o kanadský žartík!

Jojkrásky redaktor dostal po papuli (Zdroj: tv joj/topky.sk )

Viac o téme: JOJNoviny JOJSamuel Migaľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu