Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cibulková privítala syna v brutálnom luxuse: FOTO Kopa gratulantov a honosné dary!

Dominika Cibulková privítala svojho chlapčeka! Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková privítala svojho chlapčeka! (Zdroj: Ples v opere)

BRATISLAVA - Tento chlapček veru bude vyrastať so zlatou lyžičkou v ústach! Dominika Cibulková (31) je známa tým, že na luxus a kvalitu si potrpí, no a inak to nemohlo byť ani pri oslave na privítanie jej synčeka Jakubka. Vo štvrtok na nábreží Dunaja usporiadala takzvanú Baby Shower a... Wau, to vyzerá úžasne!

Tenistka najprv šokovala luxusným kočíkom za približne 2000€, ktorý dostala od rodičov pod stromček, aktuálne ju priatelia potešili aj dekou jednej z najexkluzívnejších módnych značiek, v ktorej sa bude Jakubkovi spinkať ako v bavlnke. Malý chlapček sa síce ešte nenarodil, no už teraz sa dočkal oslavy, o akej mnohé deti len snívajú. 

Galéria: Veľkolepá párty na počesť synčeka Dominiky Cibulkovej

Hneď na úvod však treba dodať, že Dominika si svoje peniaze zarobila naozaj tvrdou drinou, a preto sa niet čo čudovať, že chce svojmu vytúženému dieťatku dopriať všetko, čo sa dá a naozaj si to môže dovoliť. A presne tak vyzerala aj veselica na nábreží Dunaja. Hostí hneď na prvý pohľad mohla zaujať nádherná výzdoba vonkajších priestorov. Spoločne relaxovali na štýlovom sedení v tráve, nechýbalo dobé jedlo, fotostena a, samozrejme, súčasťou musela byť aj torta.

Dominika Cibulková synčeka privítala v kruhu svojich priateľov.
Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková synčeka privítala v kruhu svojich priateľov.  (Zdroj: Instagram)
Hostia si užívali takéto nádherne vyzdobené priestory.
Zobraziť galériu (3)
Hostia si užívali takéto nádherne vyzdobené priestory.  (Zdroj: Instagram)

Ani tu Dominika netrochárčila. Trojposchodový a nádherne vyzdobený zákusok zožal obrovský úspech, na sociálnej sieti ho neskôr zverejnila veľká časť hostí, medzi ktorými nechýbala Cibulkovej mamina Katarína, herečka Zuzana Šebová, fotografka Petra Ficová či Domčin tím stylistov v zložení Andrej Kusalík a Patrik Suši Veselý. Nuž, tomuto sa povie poriadna párty! 

Viac foto nájdete v našej galérii vyššie!

 

Viac o téme: SynJakubDominika Navara Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu