Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spomínate si na Evu z komédie Diskopříbeh? TAKTO dnes vyzerá!

Mariana Slováková Konečná a Rudolf Hrušinský ml. Zobraziť galériu (11)
Mariana Slováková Konečná a Rudolf Hrušinský ml. (Zdroj: Bonton)

BRATISLAVA - Kto by si nepamätal na príbeh Jirka zo sídliska, ktorý sa zapozeral do krásnej sebavedomej Evy a svoju mladosť prežil na diskotékach? Blondínku, ktorá mladíka ihneď očarila, stvárnila slovenská herečka Mariana Slováková (48), dnes už Konečná. Od premiéry filmu ubehlo už 33 rokov. Hlavnej hrdinke to na šarme však nič neubralo.

Rodáčka z Bratislavy si vo filme Diskopříbeh zahrala ako mladučká tínedžerka. Odvtedy však Dunajom pretieklo veľa vody a snímka už má neuveriteľných 33 rokov. Mariana Slováková, ktorá stvárnila blonďavú Evu, čo pobláznila hlavu Jirkovi (Rudolfovi Hrušínskému ml.), dala však herectvu po čase zbohom a vrhla sa na modeling.

Dnes je z nej šťastne vydatá pani Konečná. Svoje áno povedala manželovi, ktorý pracuje ako ortopéd, v máji 2012. Majú spolu dcérku a Mariana sa venuje podnikaniu – keď však prišla rodina, rýchle pracovné tempo zmiernila. To, že od filmu ubehlo už 33 rokov, však bývalej herečka nijako neublížilo. Práve naopak. Vyzerá skvele a aj dnes by pokojne mohla robiť modelku.

Eva z filmu Diskopříbeh aj po rokoch vyzerá skvele.
Zobraziť galériu (11)
Eva z filmu Diskopříbeh aj po rokoch vyzerá skvele.  (Zdroj: Facebook M.S.K.)

Viac o téme: Mariana Konečná Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu