Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kuriózny PÔROD v slovenskom šoubiznise: Moderátorka porodila doma v obývačke... Na bielom koženom gauči!

Mária Ölvédyová je už dvojnásobnou mamou. Druhé dieťa priviedla na svet kuriózne. Zobraziť galériu (4)
Mária Ölvédyová je už dvojnásobnou mamou. Druhé dieťa priviedla na svet kuriózne. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pôrod je pre ženu zážitkom na celý život. No ten, ktorý prežila jojkárska moderátorka Mária Ölvedyová (38), bol nezabudnuteľným aj pre jej susedov a okolie. Tmavovláska totiž nerodila klasicky v nemocnici... Jej syn sa vypýtal na svet doma - na bielom koženom gauči!

Po kurióznom pôrode Nely Pociskovej v aute, má slovenský šoubiznis ďalší takýto prípad. Jojkárska moderátorka Mária Ölvedyová svoje druhé dieťa priviedla na svet nečakane v obývačke svojho bytu. Chlapček bol vraj taký rýchly, že hoci si mamička myslela, že ide len o planý poplach, do hodiny porodila.

Galéria: Mária Ölvedyová

Tmavovláska to prezradila vo štvrtok večer v relácii Inkognito, kde bola tajným hosťom. „Veľa ľudí o tom nevie... Áno, no bola to netypická, neštandardná situácia, ktorú sme nečakali, ani sme ju neplánovali, plánovali sme ju normálne v pôrodnici, ale máme veľmi rýchle dieťa,“ začala opisovať príchod svojho syna na svet moderátorka. 


Dramatický pôrod Nely Pociskovej: Rodila v aute!


„Narodil sa vlastne do hodiny od prvej kontrakcie, čo ženy vedia, že kým si odrátate, že či to je naozaj kontrakcia alebo poslíček, tak sme nejakú polhodinu stratili a potom sme to už nestihli, no,“ priznala dvojnásobná mamička. „Takže u nás na bielej koženej sedačke sa narodil náš Tebinko.“ 


TRAPAS Matoviča v živom vysielaní JOJ-ky: Moderátorka prehovorila... Bola to moja mediálna smrť!


O šou mali postarané aj moderátorkini susedia. „Vyzeralo to ako zásah kukláčov u nás, lebo dve sanitky, do toho ešte gynekológ, takže... Našťastie to pán docent stihol,“ prezradila Mária. Najprv na miesto dorazili iba záchranári, ktorí si mysleli, že moderátorku len prevezú do nemocnice. No tá už rodila. „Potom už prišla ďalšia sanitka s lekárom, ale to už zároveň s nimi prišiel aj môj pôrodník, ktorý počul po telefóne, čo sa deje,“ opísala nezabudnuteľné chvíle Ölvedyová.

Viac o téme: Mária Ölvedyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu