Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Karanténne Inkognito pobúrilo divákov: Účinkujúci v rúškach, ale... Na TOTO ste zabudli!

Karanténne Inkognito si vyslúžilo chválu, ale aj kritiku. Zobraziť galériu (5)
Karanténne Inkognito si vyslúžilo chválu, ale aj kritiku. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj sa aj napriek kríze kvôli COVID-19 snaží divákom prinášať premiérové časti svojich projektov. No predpripravené časti relácie Inkognito sa už minuli, a tak sa tvorcovia za prísnych preventívnych opatrení rozhodli vyrábať ďalej. Slováci si však po odvysielaní prvej karanténnej časti predsa len našli niečo, čo skritizovali!

Televízia Joj vo štvrtok večer odvysielala prvú časť Inkognita, ktorú natáčala už v čase korona-karantény. Výroba tejto epizódy tak podliehala prísnym opatreniam. Rúška museli mať na tvárach po celý čas nielen hádači, moderátor a hostia, ale aj kompletne celý štáb.

Galéria: Prvé karanténové Inkognito

Navyše, hoci pri výrobe zábavnej šou vždy bývali aj diváci, po novom v štúdiu nie je nikto. O celú atmosféru štvrtkového Inkognita sa tak starala len štvorica hádačov a Vlado Voštinár. No diváci si aj napriek dodržaným preventívnym opatreniam našli niečo, na čo v komentároch na sociálnych sieťach upozornili.

Karanténne Inkognito pobúrilo divákov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Dvojmetrový odstup nič? Ruka na ramene? Tak nič, hlavne že rúška máme,“ napísal jeden z komentujúcich pod fotkou z najnovšej časti Inkognita a pridali sa aj iní: „A rukavice kde nechali? Však by mali sami seba chrániť. Ináč rada pozerám túto reláciu.“ Ďalší zo Slovákov dal tvorcom skôr tip, ako už zavedené preventívne opatrenia vylepšiť: „Ochranné štíty by boli lepšie ako rúška.“

Väčšina verných fanúšikov sa však zhoduje v tom, že sú radi, že v tomto náročnom období Jojka naďalej prináša televíznu zábavu.  Aký je váš názor? 

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu