Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Porotkyňa SuperStar opäť terčom kritiky: Rupli jej nervy a... vylezte mi na hrb, som dospelá!

Patrícii Pagáčovej už povolili nervy. Zobraziť galériu (5)
Patrícii Pagáčovej už povolili nervy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Už na začiatku tohtoročnej šou SuperStar sa na Patríciu Pagáčovú (31) zniesla vlna kritiky za jej neodbornosť pri hodnotení súťažiacich. Vyzerá to však, že aj po skončení kastingových kôl sa nájdu takí, ktorí si ju stoj čo stoj vezmú na mušku. Herečka sa však tentokrát tvrdo ohradila.

Teplé počasie, ktoré nás teší už niekoľko dní, vylákalo do prírody napriek domácej karanténe množstvo ľudí. Energiu zo slnečných lúčov sa rozhodla nabrať aj aktuálna porotkyňa šou SuperStar Patrícia Pagáčová. Tá si deň užila jazdou na koni. Následne sa na sociálnej sieti pochválila záberom, na ktorom sa spolu s koníkom osviežujú v rybníku.

Galéria: Patrícia Pagáčová

Radosť z krásneho výletu jej však krátko na to pokazili kritické komentáre, ktoré sa pod fotografiou začali objavovať. Ľudia herečke vyčítali nielen absenciu rúška na tvár, ale aj jazdeckej prilby. „Krásná a ešte krajšia by ste bola s helmou na hlave," rypla si jedna z jej sledovateliek a vzápätí sa pridali ďalšie. I keď je Patrícia v posledných mesiacoch na kritiku zvyknutá hlavne kvôli svojmu pôsobeniu v SuperStar, výčitky ju nenechali chladnou a rozhodla sa vrátiť úder.

Záber Patrície Pagáčovej na koni sa stal terčom kritiky.
Zobraziť galériu (5)
Záber Patrície Pagáčovej na koni sa stal terčom kritiky.  (Zdroj: Instagram P.P.)

„Ježiš dámy, vylezte mi na hrb..." ostro sa pustila sa do premúdrelých fanúšičiek. „Úprimne, aj keby som ju nenosila, tak čo? Som dospelá a je to snáď moja vec (moja hlúposť)... až na to, že ja ju nosím, na čele ju mám ešte odtlačenú, ale po troch hodinách na vychádzke som si ju skrátka do toho rybníka dala dole," vysvetlila Partícia celé pozadie, aby tak zabránila ďalším uštipačným komentárom. To sa jej nakoniec aj podarilo.

Patrícia Pagáčová je skúsená jazdkyňa.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Pagáčová je skúsená jazdkyňa.  (Zdroj: Instagram P.P.)

Viac o téme: Patricia Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu