Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizácka porotkyňa v plavkách odhalila pravdu: To brucho nie je ploché!

Patricie Pagáčová Zobraziť galériu (3)
Patricie Pagáčová (Zdroj: Instagram PP)

BRNO - Opatrenia sa uvoľnili a porotkyňa SuperStar Patricie Pagáčová to využíva naplno. Po dovolenke s manželom v Chorvátsku si teraz užíva relax s kamarátkami v luxusnom wellness rezorte v Brne. A zblízka ukázala svoju postavu v plavkách.

Patricie Pagáčová si po porotcovaní v speváckej šou naplno užíva oddych. Tentokrát zostala doma v Českej republike, ale počasie sa už umúdrilo natoľko, že sa fanúšikom ukázala v plavkách. 

Patricie Pagáčová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PP)

Jej účet okamžite zavalili komentáre v pozitívnom duchu. „Máte krásnu postavu,” napísala istá slečna a podobných príspevkov sa našlo oveľa viac. Jeden z mužov dokonca poznamenal, že si Patriciu na prvý pohľad pomýlil s Darou Rolins. 

Herečka si komentáre prečítala, no ona sama si nemyslí, že vyzerá tak dokonale. A tak po dvoch hodinách pridala do príbehu fotografiu z iného uhla. „Vy ste všetci tak milí, ale to, že to brucho vyzerá spredu relatívne ploché, neznamená, že je ploché. Neverte tomu!” napísala. 

Patricie Pagáčová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PP)

Ako každá žena, aj Patricie na sebe vidí nedostatky. Treba však povedať, že kedysi bola o dosť bacuľatejšia a naozaj na sebe zamakala. A to, že nemá tehličky, neznamená, že by sa mala za niečo hanbiť. Veď vyzerá super. 

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

Viac o téme: Patricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu