Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Do tehotnej Moniky Bagárovej sa pustili vytočení fanúšikovia: Úbohé... Hanba!

Monika Bagárová si poriadne zavarila. Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová si poriadne zavarila. (Zdroj: Instagram M.B.)

OSTRAVA - Speváčka a momentálne aj porotkyňa šou SuperStar Monika Bagárová (25) si poriadne zavarila. Dala sa totiž zlákať na propagáciu výrobkov firmy, ktorá má za sebou množstvo problémov a nespokojných zákazníkov. Fanúšikovia len nechápavo krútia hlavou.

Mnohé celebrity používajú svoje sociálne siete na to, aby fanúšikom poodhalili niečo zo svojho súkromia, či ukázali ich každodenný život. Nie je preto ničím výnimočným, že občas pochvália aj nejaký ten produkt, ktorý ich chytil za srdce. Nejde však len o nezištnosť a vo väčšine prípadov im za "nenápadné" odporúčanie spadne do vrecka nejaká tá odmena. Treba však vedieť, čo propagujete.

Galéria: Monika Bagárová

To sa najnovšie vypomstilo aj Monike Bagárovej. Tá svoju tvár, a aj svoj Instagram, prepožičala značke, na ktorú majú mnohí zákazníci ťažké srdce. Po nedávnych problémoch s objednávkami či slabou komunikáciou sa firma teraz rozhodla osloviť práve Moniku, aby sa trošku prihovorila za ich výrobky.

Monika Bagárová sa rozhodla pre nie veľmi šťastnú spoluprácu.
Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová sa rozhodla pre nie veľmi šťastnú spoluprácu.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Fanúšikovia, ktorí sledujú jej profil, sa však nedali nachytať a budúcej mamičke poriadne naložili. „O vás som mala lepšiu mienku,” napísala jedna z jej sledovateliek mierne. „Neskutočné, čo ľudia urobia pre peniaze,” obvinila speváčku druhá. „Hanba!” pridali sa ďalší, pre ktorých je spolupráca krehkej speváčky s firmou nepochopiteľná.

Monika Bagárová má na svojom Instagrame už cez pol milióna fanúšikov, no niektorí z nich sa do speváčky pustili.
Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová má na svojom Instagrame už cez pol milióna fanúšikov, no niektorí z nich sa do speváčky pustili.  (Zdroj: Instagram M.B.)

„Je vidieť, že nejde o ľudí a i peniaze. Fanúšikom ponúkať taký šmejd a ani si nečítať recenzie, len dostať zaplatené. Skrátka je jedno, čo prezentujem, hlavne že mám zaplatené. Úbohé,” rozvášnil sa ďalší a zdá sa, že Monike dali kvôli prešľapu zbohom aj niektorí jej fanúšikovia. „Je vidieť, ako im ide teda iba o peniažky. Preto už Moniku nesledujem, stratila u mňa dôveryhodnosť.”

Krásna speváčka si spomínanú spoluprácu obhajuje.
Zobraziť galériu (5)
Krásna speváčka si spomínanú spoluprácu obhajuje.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Útoky a negatívne komentáre nabrali taký rozmer, že sa speváčka nakoniec rozhodla zakročiť. Ako napísala vo svojom ďalšom príspevku, o pochybeniach firmy vie, no hlavná je pre ňu kvalita, ktorú nespochybňuje. I keď Monika uviedla niekoľko bodov na obhajobu seba i spomínaného výrobcu, komentáre k svojmu príspevku tentokrát pre istotu vypla.

Moniku Bagárovú fanúšikovia obvinili, že jej ide skôr o peniaze.
Zobraziť galériu (5)
Moniku Bagárovú fanúšikovia obvinili, že jej ide skôr o peniaze.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu