Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Už ju viac neskrývajú: Sajfova Veronika ukázala prvé FOTO malej Sáry... Aha, aký drobček!

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra doteraz tváričku svojej dcérky neukazovali. Zobraziť galériu (8)
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra doteraz tváričku svojej dcérky neukazovali. (Zdroj: Instagram V.C.O.)

BRATISLAVA - Moderátori Veronika Cifrová Ostrihoňová (31) a jej manžel Matej Sajfa Cifra (40) sú od septembra minulého roka hrdými rodičmi malej Sáry. Tú doposiaľ verejnosti do tváre neukázali. Fotky na sociálnych sieťach zverejňovali vždy tak, aby tvárička malej princeznej zostala zahalená. Až doteraz - plavovláska odhalila prvé FOTO ešte z pôrodnice!

21. september 2019 sa už navždy zapísal do sŕdc Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a Mateja Sajfu Cifru. V tento deň sa totiž stali prvýkrát rodičmi. Plavovláska priviedla na svet dcérku, ktorej spolu s manželom dali meno Sára. 

Galéria: Matej Sajfa Cifra si prišiel do pôrodnice pre svoje dievčatá:

Malá princezná spestruje dni moderátorskej dvojice už viac ako pol roka, no doposiaľ verejnosť nemala možnosť vidieť, ako bábätko vyzerá. Rodičia tváričku dievčatka starostlivo chránili a na sociálnych sieťach zdieľali fotky, na ktorých Sárku nebolo príliš vidieť. 

Až doteraz. Veronika totiž na svojom Instagrame zverejnila záber ešte z pôrodnice. A na ňom prvýkrát vidno malinkú Cifrovú aj do tváričky. Hrdá mamička záber zverejnila s úmyslom informovať tehotné fanúšičky o priebehu pôrodov v aktuálnej neľahkej situácii. 

„Tento post je čisto informačný, nemá hodnotiť, stresovať vás ani strašiť. To je to posledné, čo budúce matky pred pôrodom potrebujú. Najmä prvorodičky - nech to bude akokoľvek, zvládnete to skvele. Verte mi, že vo finále môjho pôrodu tam namiesto Mateja mohol pokojne sedieť aj Kofi Anan a bolo by mi to jedno,“ napísala na záver príspevku Ostrihoňová.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mnohé z Vás čoskoro očakávajú ten najkrajší a najujačanejší darček, aký ste kedy dostali. Pýtala som sa teda na priebeh pôrodov v čase korony. Ministerstvo zdravotníctva rešpektuje odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie, ktorá napriek epidémii covid-19 prítomnosť sprevádzajúcej osoby pri pôrode podporuje. Rozhodnutie na tom, ako to bude ale necháva na jednotlivých nemocniciach. Univerzitná nemocnica Bratislava sprevádzajúcu osobu nepovoľuje. Ako píšete, vo väčšina slovenských nemocníc je to rovnako. Výnimkou sú pôrodnice v Trenčíne a Martine. Zároveň - v UNB istotne, a inde podľa Vašich slov tiež, vyžadujú u rodičiek rúško na tvári, počas prirodzeného porodu (UNB ale píše, že prihliadajú na komfort ženy), rovnako sa “odporúča” aj pri pôrode sekciou. Epidurálku by mali podať bez problémov. Výber pôrodníka je možný na Antolskej a na Kramároch, v Ružinove nie. Čo sa týka poradní, fungujú v obmedzenom režime, UsG vyšetrenie sa robí iba, keď je indikované. Podobne je na tom aj súkromný bratislavský Koch. Otec svoje dieťa uvidí pri odchode z pôrodnice (zväčša po 72 hod, doba určená kvôli poisťovniam, ale o tom inokedy). . Taká je momentálne, veľmi zjednodušene, situácia v slovenských pôrodniciach. UNB sa vraj zákazom sprevádzajúcich osôb inšpiruje u krajín, ktoré epidémiu zvládajú dobre, aby chránili personál aj matky. Ktovie, čím sa inšpiruje Svetová zdravotnícka organizácia. . Tento post je čisto informačný, nemá hodnotiť, stresovať Vás ani strašiť. To je to posledné, čo budúce matky pred pôrodom potrebujú. Najmä prvorodičky - nech to bude akokoľvek, zvládnete to skvele. Verte mi, že vo finále môjho porodu tam namiesto Mateja mohol pokojne sedieť aj Kofi Annan, a bolo by mi to jedno. Na záver ale jedno malé pripomenutie - stále máte právo na rešpektovanie Vašich želaní (ak sú v rámci rozumu), ľudský a profesionálny prístup, epidémia-neepidémia. Myslite na to, ja myslím na Vás a teším sa s Vami! Ani sa nenazdáte a čochvíľa sa pri Vás bude tmoliť malý pidižvík, ktorého najväčšou pasiou bude nespať a hádzať príkrmy do vzdialenosti 5 km! . Dáta: UNB. Pre viac informácií odporúčam @zenskekruhy EDIT: Vraj sprevádzajúcu osobu už povoľujú aj v Žiline.

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova),

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu