Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pink a jej trojročný syn PORAZILI KORONAVÍRUS: Tvrdý odkaz vláde... Je to výsmech a zlyhanie!

Speváčka Pink prekonala nákazu koronavírusom Zobraziť galériu (4)
Speváčka Pink prekonala nákazu koronavírusom (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LOS ANGELES - V USA včerajším dňom evidovali viac ako 245 000 občanov infikovaných koronavírusom, podľa CNN tam ochoreniu podľahlo už cez 6 000 ľudí. Aktuálne pozitívne testy priznala aj speváčka Pink (40) symptómy vykazoval aj jej len trojročný syn Jameson.

Aktuálne na svojom Twitteri zverejnila Pink informáciu, v ktorej potvrdila, že sa jej agresívny vírus podarilo poraziť. „Pred dvomi týždňami sme ja a môj syn Jameson vykazovali symptómy Covid-19. Našťastie mal náš lekár prístup k testom a bola som testovaná pozitívne," uviedla s tým, že jej rodina po tomto zistení absolvovala povinnú karanténu a postupovali podľa inštrukcií lekára. 

Galéria: Svetové hviezdy sa chránia proti koronavírusu
Len pred niekoľkými dňami sa Pink so synom dočkali vynikajúcej správy. Nákazu sa im podarilo prekonať. „Pár dní dozadu sme boli opäť otestovaní a tentokráť našťastie negatívne," uviedla šťastná speváčka. Po tom, čo prispela obrovskou sumou na hasenie požiarov v Austrálii, tentokrát venovala obrovskú čiastku 500-tisíc dolárov do fondu univerzitnej nemocnice vo Philadelphii a ďalších 500-tisíc dolárov do fondu Mayor's Fund for Los Angeles.

Speváčka Pink prekonala koronavírus.
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Pink prekonala koronavírus.  (Zdroj: SITA)

Hoci sú už so synom zdraví, speváčka neskrýva obrovský hnev na americkú vládup pre jej prístup ku krízovej situácii. „Je to absolútny výsmech a zlyhanie našej vlády, že testy nie sú viac dostupné. Táto choroba je vážna a reálna. Ľudia potrebujú vedieť, že postihuje tak mladých ako aj starých, zdravých aj chorých, bohatých i chudobných. Musíme mať testovanie zadarmo a omnoho dostupnejšie, aby sme ochránili naše deti, rodiny, priateľov a komunity," nešetrila kritikou vo svojom vyjadrení. 

Viac o téme: PinkKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu