Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS To vážne? Janek Ledecký šokuje: Nakazil sa koronavírusom... TAKTO som to prekonal!

Janek Ledecký Zobraziť galériu (2)
Janek Ledecký (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Kým celý svet bojuje s koronavírusom a agresívnej nákaze podľahli už tisícky životov, Janek Ledecký (57) patrí k obrovským šťastlivcom. Teda aspoň podľa jeho vlastných slov. Český spevák tvrdí, že sa mu podarilo prekonať infekciu koronavírusom.

Česká hviezda prehlásila, že koronavírus mal slalomový tréner jeho dcéry Ester. „Priviezol to odtiaľ, kde sme boli všetci dokopy,” povedal Ledecký pre český Topstar s tým, že sa zrejme nakazil práve od neho a vírus mala prekonať aj jeho rodina. Háčik je v tom, že hoci boli všetci v karanténe, testy na prítomnosť koronavírusu nepodstúpili. Aj napriek tomu si spevák stojí za tým, že nákazu porazili. 

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
„Som presvedčení o tom, že sme to mali tiež, ale patríme k tej šťastnej časti populácie, ktorá má buďto žiadne, alebo úplne nepatrné príznaky,” povedal Janek pre spomínanú reláciu. Opísal, že nejaký čas cítil istý diskomfort, na ktorý nebol zvyknutý, no o tri dni ho všetko toto skrátka prešlo. „Tak som to neriešil, veď som bola aj tak doma,” uviedol. 

Janek Ledecký vraj prekonal koronavírus
Zobraziť galériu (2)
Janek Ledecký vraj prekonal koronavírus

Podobne na tom vraj aj bola jeho manželka Zuzana, ktorá sa taktiež necítila úplne fit. Tá však svoje príznaky pripisovala alergii. Momentálne sú už obaja v poriadku. Po návrate z Rakúska a Švajčiarska strávili obaja v karanténe 19 dní, teraz sa snažia aspoň v rámci možností vrátiť do života. 

Viac o téme: KoronavírusJanek Ledecký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu