Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Emotívne vystúpenie speváčky Pink: Takto si uctila legendárnu Sandy (†73) z Pomády!

Pink Zobraziť galériu (11)
Pink (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho večera sa v Los Angeles odohralo odovzdávanie cien American Music Awards, na ktorom vystúpilo aj niekoľko hviezdnych umelcov. O najkrajší okamih večera sa postarala speváčka Pink (43), ktorá si nádherným spôsobom uctila pamiatku legendárnej herečky Olivie Newton-John (†73).

Začiatkom augusta tento svet navždy opustila hviezdna herečka Olivia Newton-John, ktorá sa preslávila úlohou Sandy v kultovom filme Pomáda. Umelkyni sa stala osudnou rakovina, s ktorou bojovala dlhé roky.

Počas American Music Awards si túto legendu pripomenuli naozaj nádherným spôsobom. Jej pieseň Hopelessly Devoted to You, ktorú spievala aj v spomínanom filme Pomáda, sa zhostila speváčka Pink a výsledok dojal väčšinu divákov.

Pieseň Hopelessly Devoted to You v podaní Olivie Newton-John:

„Mala som to potešenie, že som bola niekoľkokrát v jej blízkosti. Bola presne taká milá, ako si ju predstavujete. Bola to neuveriteľná ikona a je pre mňa veľkou cťou, že môžem zaspievať jej pieseň," povedala hudobníčka tesne predtým, ako zaspievala pieseň.

Pink
Zobraziť galériu (11)
Pink  (Zdroj: SITA)

Oficiálny profil American Music Awards neskôr pridal na svojom Twitteri video vystúpenia, ktoré v komentároch ocenili viacerí fanúšikovia. „Prekrásne vystúpenie a aj pocta. Ďakujeme ti," napísal jeden z nich. „Nikto jej nemohol vzdať hold lepšie, ako Pink. Ona je jednoducho úžasná," pridal sa ďalší.

Viac o téme: PinkOlivia Newton-John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu