Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova exmilenka terčom nechutných útokov: Vyhrážky smrťou!

Kateřina Brožová čelí nechutným odkazom. Zobraziť galériu (6)
Kateřina Brožová čelí nechutným odkazom.

PRAHA - Bývalá partnerka Borisa Kollára (54), česká herečka a speváčka Kateřina Brožová (52), sa len nedávno vrátila zo španielskej Málagy, kam si odbehla na niekoľkodňový výlet. Kvôli údajnému nedodržaniu karantény teraz čelí urážkam a niektorí jej dokonca prajú smrť.

Zdá sa, že Kateřina Brožová si svojimi príspevkami na sociálnych sieťach narobila poriadnu kopu neprajníkov. Môžu za to zábery z jej nedávneho výletu do Španielska a následné správy o tom, že herečka mala ihneď po návrate naskočiť rovno na rozbehnutý vlak televízie a natáčať úspešný český seriál Modrý kód, pričom by po správnosti mala byť v karanténe.

Galéria: Kateřina Brožová

 

Prajú jej smrť

Následne sa pri blondínkiných fotografiách na sociálnych sieťach začali objavovať nepríjemné komentáre na to, že bez hanby vyrazila medzi ľudí. A hoci Brožová nepekné odkazy rýchlo mazala, našli sa aj také, ktoré ju poriadne vydesili. „Nadávajú mi a niektorí mi dokonca prajú smrť, alebo aby som chytila tú strašnú chorobu,” vyžalovala sa Brožová denníku Blesk.

Kateřina Brožová kázaním o rúškach situáciu nezlepšila.
Zobraziť galériu (6)
Kateřina Brožová kázaním o rúškach situáciu nezlepšila.  (Zdroj: Instagram K.B.)

Česká hviezda, ktorá pred rokmi tvorila pár so slovenským podnikateľom a multioteckom Borisom Kollárom, pritom tvrdí, že od svojho návratu do Česka je v domácej karanténe. Do úvahy neprichádza ani natáčanie spomínaného seriálu, nakoľko sa televízia Prima rozhodla pozastaviť jeho produkciu.

Herečka sa preto rozhodla pre nápravu, a to práve tam, kde to celé začalo. „Milí priatelia aj nepriatelia, prosím, správajme sa k sebe v tejto pohnutej dobe slušne. Neútočme,” apeluje prostredníctvom svojho Instagramu na svojich fanúšikov, ale hlavne neprajníkov.

Kateřina Brožová sa ešte nedávno chválila dovolenkovými zábermi zo španielskej Málagy.
Zobraziť galériu (6)
Kateřina Brožová sa ešte nedávno chválila dovolenkovými zábermi zo španielskej Málagy.  (Zdroj: Instagram K.B.)

Viac o téme: Kateřina BrožováKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu