Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Tvrdý bezpečnostný režim v Markíze: Stopka pre Oteckov... Televízia zaviedla mimoriadne opatrenia!

Tvrdý bezpečnostný režim v Markíze! Zobraziť galériu (4)
Tvrdý bezpečnostný režim v Markíze! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rýchle šírenie koronavírusu na území Slovenska ovplyvnilo celú krajinu. Vláda zaviedla niekoľko nekompromisných opatrení, ktorým sa podriadila aj Markíza. Okrem odporúčanej ochrany sa však televízia rozhodla urobiť opatrenia aj nad jej rámec. A preto sa zamestnanci musia podriadiť výrazným zmenám, divákov zasa čakajú zmeny v programe...

V posledných dňoch si mnohí všimli, že zamestnanci televízie sa v Záhorskej Bystrici fotia v rúškach. K nám sa dostali informácie, že Markíza zaviedla aj niekoľko ďalších opatrení, preto sme sa pýtali, aký tam po novom zaviedli režim a či sa zmeny budú dotýkať aj divákov. „TV Markíza zaviedla na svojich pracoviskách nielen všetky preventívne opatrenia odporučené odborníkmi, ale aj dodatočné bezpečnostné opatrenia nad rámec tých základných s cieľom ochrániť všetkých ľudí v čo najväčšej možnej miere,” uviedol pre Topky Michal Borec, marketingový riaditeľ televízie. 

Galéria: Oteckovia
Situáciu v Záhorskej Bystrici rozhodne nepodceňujú. „Všetci boli informovaní o daných preventívnych opatreniach, ktoré sme implementovali aj na miestach výroby programov, či už ide o dezinfekciu, meranie teploty, prácu z domu, manažment cestovania a podobne. Situácia sa mení každý deň a televízia k nej pristupuje veľmi zodpovedne,” dodal Borec a zároveň uviedol, že Markíza musela pristúpiť aj k ďalším radikálnejším krokom. 

Nakrúcanie Oteckov dostalo až do odvolania stopku.
Zobraziť galériu (4)
Nakrúcanie Oteckov dostalo až do odvolania stopku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Najpopulárnejší slovenský seriál sa kvôli bezpečnostným opatreniam nakrúcať nebude.
Zobraziť galériu (4)
Najpopulárnejší slovenský seriál sa kvôli bezpečnostným opatreniam nakrúcať nebude.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jedným z nich je skutočnosť, že stopli výrobu populárneho denného seriálu Oteckovia. „Preto aj napriek prijatým prísnym preventívnym opatreniam sa televízia rozhodla dočasne pozastaviť výrobu seriálu Oteckovia až do odvolania. Ochrana hercov a štábu je na prvom mieste. Mnohé ostatné formáty majú viac predvyrobených častí, čiže pri nich sa výrobné plány zatiaľ zásadne meniť nemuseli,” povedal nám, dodal však aj to, že programová štruktúra bude v nasledujúce dni pozmenená aj v iných prípadoch, ako je tento seriál. 

„Čo sa vysielania týka, niektoré programy sú vyrobené len sčasti, preto sa ich vysielanie presunie na neskôr a niektoré programy budú musieť ustúpiť mimoriadnym spravodajským reláciám, ktoré operatívne zaraďujeme do vysielania v záujme čo najlepšieho informovania verejnosti o situácii v krajine,” dodal Michal Borec s tým, že televízia sa snaží naozaj zachovať čo najzodpovednejšie a o ďalších zmenách budú postupne informovať. 

Viac o téme: MarkízaKoronavírusOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu