Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Pamätáte si hit Skúšky z lásky? Takto vyzerá spevák po 33 rokoch!

Spevák hitu Skúšky z lásky Kornel Kadlubiak sa dnes večer ukáže v Chartshow. Zobraziť galériu (11)
Spevák hitu Skúšky z lásky Kornel Kadlubiak sa dnes večer ukáže v Chartshow. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na Slovensku nie je azda nikto, kto by nepoznal pieseň Skúšky z lásky. Hit 80. rokov naspievala skupina Gravis v roku 1987 - odvtedy uplynulo dlhých 33 rokov a hoci pôvodná kapela už aktívne nehrá, jej spevák Kornel Kadlubiak robí všetko pre to, aby neupadla do zabudnutia. Najnovšie sa ukázal v markizáckej Chartshow. Pozrite, ako spevák vyzerá dnes!

Dnes večer sa markizácka Chart show nesie v znamení hitov spred roka 1989. A k piesňam, ktoré sa k tomuto obdobiu neodmysliteľne viažu, patrí aj skladba skupiny Gravis - Skúšky z lásky. Jej slová dodnes poznajú azda všetci Slováci, no pamätáte si, ako vyzeral samotný spevák? 

Od čias, kedy bola skladba hitom, uplynulo už dlhých 33 rokov. A hoci skupina Gravis už aktívne nehrá, jej frontman Kornel Kadlubiak stále spieva... No už s novou kapelou, ktorá si hovorí symbolicky ExGravis. Práve s nimi sa niekdajšia hudobná hviezda ukázala v Chart show. 

Kornel je dodnes verný dlhším vlasom, no starý účes oživil modernejším strihom a hoci vrásky napovedajú, že od 80. rokov uplynul nejaký čas, hudobník pôsobí stále rovnako. Veď uznajte sami - FOTO nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: GravisKornel Kadlubiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu