Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Vilo Rozboril sa pochválil záberom z minulosti: TOTO že je on?

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril (Zdroj: Facebook V.Ř.)

BRATISLAVA – Keďže sme teraz väčšinu času zatvorení doma, aby sme sa ubránili koronavírusu, vymýšľame rôzne spôsoby, ako sa zabaviť. Jedným z nich sú aj výzvy na sociálnych sieťach, do ktorých sa ľudia s radosťou zapájajú. Výnimkou nie je ani ostrieľaný moderátor Vilo Rozboril (53). Ten sa zapojil do spomienkovej výzvy a podelil sa s fanúšikmi o záber z detstva.

Internet a najmä sociálne siete sú teraz plné rozličných výziev, ktorými si ľudia krátia chvíľky v aktuálnej situácii. Či už je to odfotenie sa v netradičnej póze, oblečení, rúšku, riešenie hlavolamov alebo pridávanie fotografií z detstva. Do poslednej spomínanej výzvy sa zapojil aj ostrieľaný moderátor z JOJ-ky. Ten sa pochválil záberom, na ktorom oslavuje svoje narodeniny a pri torte je zachytený s milovaným otcom.

Galéria: Vilo Rozboril, moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi

„No dobre, tak keď už sa zabávame milými blbovinkami, v pohode, výzva prijatá. Ten pánko vedľa mňa sa tiež volal Vilo,“ napísal Rozboril k fotografii s otcom, ktorému akoby z oka vypadol. To samozrejme neušlo ani pozorným očiam Vilových fanúšikov. „Vilo, podoba dokonalá,“ napísala istá Beáta a za pravdu jej dala aj Li: „Celý tato.“ Len ťažko sa dá veriť, že aj ostrieľaný profesionál bol kedysi takéto rozkošné dieťa, ktoré sa tak veľmi ponáša na otca.

Mnohí si však všimli aj podobu Vila Rozborila staršieho so známym hercom, ktorý stvárnil doktora sovu. „Viliam starší sa podobá na českého herca z Nemocnice na okraji mesta Sova ml.“ a pridáva sa aj Maťa: „Na prvý pohľad ten pánko vedľa mi pripomína Dr. Sovu ml.“ Dokonca jednému z komentujúcich moderátorov otec pripomína Lukáša Latináka.

Vilo Rozboril sa pochválil záberom z detstva. Ľudia si ihneď všimli podobu s otcom.
Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril sa pochválil záberom z detstva. Ľudia si ihneď všimli podobu s otcom.  (Zdroj: Facebook V.Ř.)

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu