Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajnostiam okolo frajera je už koniec: Kristína Kövešová je slobodná!

Kristína Kövešová je slobodná. Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová je slobodná. (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Kto by nepoznal nebojácnu redaktorku televízie Markíza Kristínu Kövešovú (36)? Takých ľudí sa snáď nájde len minimum. Veď práve vďaka nej sa mnohí cítia bezpečnejšie. Okolo sympatickej tmavovlásky však visí závoj tajomstva a na svoje súkromie si dáva veľký pozor. Bodaj by nie, keď sama mnohokrát čelí vyhrážkam. O reportérke sa už dlhšie šepkalo, že by vraj mala byť zadaná. Tu je pravda!

Kristíne Kövešovej sú vďační mnohí ľudia. Zahryzla sa do prípadov zlodejíčkov, drogových dílerov, bezcitných osôb, ktoré týrali zvieratá. A práve tí, ktorých ohrozovali, sa vďaka markizáčke cítia bezpečnejšie. Na svoju bezpečnosť si však musí tmavovláska dávať obzvlášť pozor.

Galéria: Kristína Kövešová

Neraz jej už pristála vo virtuálnej schránke správa s vyhrážkami. A našej redakcii zasa prišlo niekoľko tipov, že nebojácna žena činu má partnera. Kristíny sme sa preto opýtali, ako je na tom s láskou. „Okrem toho, že som novinárka, som aj žena. Láska je pre mňa v živote veľmi dôležitá, takže je jasné, že aj ja viem, čo je láska a zamilovanie,” povedala Kika pre topky.sk.

Zároveň si však uvedomuje, že jej práca so sebou nesie aj poriadnu dávku rizika, a preto je radšej opatrná. „Kvôli svojej práci sa o svojom súkromí nemôžem vyjadrovať, čo iste chápete. Musím chrániť seba aj osoby v mojej blízkosti,” vysvetlila nám Kristína Kövešová.

I tak nás však zaujímalo, či to, o čom sa dlhšie šepká, je skutočne pravda. A teda, či je po boku markizáčky nejaký muž, ktorý jej vyčarí úsmev na tvári. „Keďže je ten Valentín, ušetrím vám prácu. Nemusíte pátrať po mojom mužovi. Teraz som single,” vyjadrila sa tmavovláska, ktorá tak zahnala všetky dohady do kúta.

Kristína Kövešová zahnala všetky dohady o tom, či je, alebo nie je zadaná, do kúta.
Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová zahnala všetky dohady o tom, či je, alebo nie je zadaná, do kúta.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu