Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markizáčka Kövešová opísala chvíle hrôzy: Plač od bolesti, zožieralo jej to orgány a... Nevedeli, či prežijem!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynul už mesiac, odkedy Kristína Kövešová (36) prežívala najhoršie bolesti vo svojom živote. Na dovolenke sa otrávila jedovatým ovocím a následne začali chvíle nepredstaviteľných múk, z ktorých sa jej len tak-tak podarilo dostať. Následky však nesie aj po štyroch týždňoch, ako sme sa dozvedeli, na liekoch je ešte dodnes. Viac o boji o svoj život prezradila v našom rozhovore!

Kristínu sme stretli na jej talkshow Profil zločinu, ktorá sa tentokrát niesla v znamení témy život za mrežami. Pozvanie od temperamentnej tmavovlásky prijal aj herec Dušan Cinkota, ktorý si kvôli drogovej minulosti musel posedieť 6 rokov za mrežami. Ako hosť bol pre moderátorku jasnou voľbou. Ako nám prezradila, zaujalo ju, že "Cinky" sa rozhodol celú nepríjemnú skúsenosť zúročiť a venovať sa prevencii. 

Markízáčka Kövešová opísala chvíle hrôzy: Plač od bolesti, zožieralo jej to orgány a.. Nevedeli, či prežijem!
„Mne sa veľmi páčilo, že keď Cinky vyšiel z basy von, nemyslel na seba, ale myslel na mladú generáciu a na ľudí okolo seba. On to nechcel medializovať, nerobí z toho žiadny humbuk. V podstate iba chodí po školách, bol aj v resocializačnom zariadení, kde sa mladým ľuďom snažil povedať, že neurobte tú istú chybu, ktorú som urobil ja. Ja si nesmierne vážim, že sa nebál hovoriť a otvorene prehovoril práve o tom, o čom sa mnohí hovoriť boja,” povedala nám s tým, že by si Dušana v žiadnom prípade nedovolila za jeho činy súdiť, pretože na to nikto nemá právo. 

Galéria: Kristína Kövešová
Kristínin relax v exotike sa zmenil na boj o život. Reportérka sa otrávila jedovatým ovocím
Zobraziť galériu (4)
Kristínin relax v exotike sa zmenil na boj o život. Reportérka sa otrávila jedovatým ovocím  (Zdroj: Instagram K.K.)

Keďže Kristína sa v poslednom čase v spoločnosti kvôli vážnym zdravotným problémom veľmi neobjavovala, spýtali sme sa aj na to, ako sa dnes má. Prezradila nám, že do dnešného dňa sa musí z otravy liečiť. „Keď som prišla do nemocnice, v momente  ma hospitalizovali, dali mi viacero infúzií, viem, že o štvrtej ráno mi začali dávať morfium. Ide o to, že to sú šialené bolesti,“ povedala nám brunetka, ktorá priznala, že kvôli mučivým bolestiam dokonca plakala, hoci toho vraj bežne naozaj znesie veľa. 

„Ono je to v princípe ako žieravina, že ti to zvnútra spaľuje orgány,“ povedala nám a opísala aj to, ako jej lekári v nemocnici oznámili, že sa nemusí dožiť rána. Ak vás zaujíma, ako k celému nešťastnému incidentu došlo a chcete sa dozvedieť viac o bojových podmienkach v nemocnici na ostrove, pozrite si náš videorozhovor vyššie, kde nám porozprávala aj o tom, aké ťažké bolo nájsť po návrate domov lekára a ako reagovala na slová, že jej hrozí smrť. 

Viac o téme: Kristína KövešováProfil Zločinu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu