Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poznáme meno druhého moderátora Superstar: Je ním TENTO muž!

Meno druhého moderátora je známe! Zobraziť galériu (5)
Meno druhého moderátora je známe! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už v nedeľu večer odštartuje ďalšia séria česko-slovenskej speváckej súťaže Superstar, ktorá sa teší medzi divákmi veľkej obľube. Televízia Markíza už odhalila prvé meno na moderátorskom poste. Superstar X-tra bude moderovať modelka Saša Gachulincová (29). A my poznáme ďalšie meno, ktoré sa v šou objaví!

Televízia Markíza už o dva dni odštartuje spevácku súťaž Superstar, kde o talente či netalente bude rozhodovať päťčlenná porota. To, čo diváci neuvidia v epizóde, no stojí to za zmienku, im priblíži moderátorka Saša Gachulincová v Superstar X-tra. Tí, ktorí sledovali Farmu, vedia o čo približne pôjde, keďže už pri spomínanom projekte mal takúto reláciu Martin Šmahel.

Galéria: Matúš Krnčok

My poznáme meno druhého moderátora. Podľa našich informácií ide o Matúša Krnčoka, ktorý moderoval aj zákulisie šou The Voice. Na webe Markízy má aj svoju vlastnú reláciu Throwback Thursday, skrátene #tbt, kam si pozýva rôzne známe tváre a spovedá ich. Matúš patrí medzi obľúbených a ostrieľaných moderátorov, a preto niet divu, že voľba padla práve na neho. 

Za televíziu nám túto informáciu potvrdil Michal Borec. „Matúš Krnčok bude pre televíziu Markíza moderátorom špeciálnych vstupov zo zákulisia Superstar a budú sa diať najmä popri hlavných prenosoch z Prahy. Bude mať tiež na starosti prezentáciu projektu Superstar na sociálnych sieťach Markízy,” povedal pre topky.sk riaditeľ marketingu a PR televízie.

Matúš Krnčok sa zhostí moderovania vstupov zo zákulisia.
Zobraziť galériu (5)
Matúš Krnčok sa zhostí moderovania vstupov zo zákulisia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: SuperstarMatúš Krnčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu