Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi VIDEO hviezdy markizáckej Tváre: V priesvitnej bielizni… Ej, do očí sa jej nepozriete!

Saša Gachulincová Zobraziť galériu (5)
Saša Gachulincová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Fúha! Modelka Alexandra Gachulincová (29) je veľký živel a to vie každý, kto ju sleduje. Oheň, ktorý v sebe skrýva, najnovšie ukázala vo videu na sociálnej sieti Instagram. A divákom, ktorí si ho pozreli, bez pochýb zostalo poriadne horúco. Je na ňom totiž len v priesvitnej spodnej bielizni... Do očí sa jej zaručene nepozriete!

Alexandra Gachulincová je vychytenou slovenskou modelkou. Televízni diváci ju však oveľa viac začali vnímať vďaka markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Neskôr dokonca moderovala internetovú reláciu SuperStar eXtra, v ktorej prinášala informácie zo zákulisia speváckej šou. 

Galéria: Saša Gachulincová

Aktuálne sa na obrazovkách neobjavuje, ale pozornosť púta na svojom instagramovom profile. Dnes tam totiž zverejnila video, ktoré malo byť reklamou na známu značku spodnej bielizne. Máloktorý fanúšik však pri sledovaní týchto záberov zaevidoval, že ide o nejaké promo. 

Blondínka je totiž v nahrávke v priesvitnej podprsenke a nohavičkách, ktoré prezentuje veľmi koketnými pózami. Doslova ide o poskakovanie, ktoré zaručí, že diváci sa modelke ani raz nepozrú do očí. A je úplne jedno, či pri monitore sedí muž alebo žena. Veď posúďte sami!

VIDEO: Saša Gachulincová sa rozohnila pri prome známej značky spodnej bielizne

Saša Gachulincová v spodnej bielizni (Zdroj: Instagram S.G.)

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeSaša Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu