Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Medzi markizáckymi manželmi to vrie: Žiarlivostné scény, klamstvá a... Fíha, toto ešte bude drsné!

Medzi markizáckymi manželmi to vrie! Zobraziť galériu (4)
Medzi markizáckymi manželmi to vrie! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ajaj, zdá sa, že sa dostavili prvé problémy v raji! A to doslova. Markizácki manželia zo Svadby na prvý pohľad síce od začiatku vyzerali ako dokonalý pár, aktuálne sa však zdá, že ich spoločná rozprávka neskončí šťastne. Júlia a Ľubo spolu odleteli na dovolenku na Zanzibar, kde blondínka nečakane začala robiť rôzne scény a vyzerá to tak, že napätá situácia sa neurovná ani počas spoločného bývania..

Zdalo sa, že medzi Júliou a Ľubom by to skutočne mohlo vyjsť. Dvojica si hneď padla do oka, bozkávali sa ako o život a vzájomnými sympatiami sa absolútne netajili. Prvé komplikácie vznikli po odcestovaní do exotiky, keď medzi čerstvými manželmi začala vznikať ponorka. Mladému športovcovi zrazu začal prekážať neustály hlasný smiech jeho polovičky, tá sa zasa nedokázala preniesť cez skutočnosť, že si jej muž dovolil príjemný pokec so zamestnankyňou rezortu. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo
Podľa Júlie bol totiž až príliš milý, čo sa jej absolútne nepozdávalo. „Mali sme normálny rozhovor. Ja som sa pýtal informácie ohľadom jogy. Jej sa zdalo, že som až moc milý, že som koketný. Aj keď hovorila, že nežiarlila, určite žiarlila,” vyjadril sa. Situáciu chcel evidentne vykomunikovať, no Júlia ju riešila svojsky - smiechom. A to aj napriek tomu, že bolo vidno, že ju to naozaj rozrušilo. Ďalší problém nastal počas spoločnej večere medzi miestnymi. 

Blondínka odmietala jesť a sťažovala sa na hygienu. Keď sa jej Ľubo snažil dohovoriť, že obyvatelia kvôli nim varili, poskytli im jedlo a bolo by slušné aspoň ochutnať, pani novomanželka to celé obrátila a vyhlásila, že jesť nechce kvôli tomu, že jej to je hlúpe, keďže miestni sami nemajú dokopy čo do úst a rozplakala sa. Odišla od stola a nenechala sa presvedčiť ani k tomu, aby sa zaň aspoň vrátila. „Na tej večeri ma dosť prekvapila. Z tej slušnosti, že si vôbec dali tú prácu, sa patrí ochutnať. A potom sa s nimi rozdeliť,” povedal úplne rozčarovane a dodal, že si nemyslel, že Júlia je taká precitlivelá. 

Namiesto spoločnej večera prišla scéna. Júlia sa pohostiť nenechala.
Zobraziť galériu (4)
Namiesto spoločnej večera prišla scéna. Júlia sa pohostiť nenechala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ľubo musel pripravenú večeru ochutnať sám, potom sa rozdelil aj s miestnymi obyvateľmi. Júlia však k stolu neprišla.
Zobraziť galériu (4)
Ľubo musel pripravenú večeru ochutnať sám, potom sa rozdelil aj s miestnymi obyvateľmi. Júlia však k stolu neprišla.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vrieť to medzi nimi bude aj počas spoločného bývania, Z ukážky je jasné, že manželia prejdú ďalšími konfliktmi a zaznie aj vážne obvinenie. „Kokos, ty si taká klamárka,” bude sa hnevať Ľubo a vzápätí začne vysvetľovať, že Júlia prekrúca veci, dokonca jej počas hádky vyhodí na oči aj to, že nikdy predtým nemala poriadny vzťah. Uvidíme teda, ako to medzi nimi dopadne. Až také ružové, ako to pôvodne vyzeralo, to napokon zrejme nebude... 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu