Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzná blogerka s bobrom viac nie je sama: Alex Wortex zbalila TOHTO fešáka!

Kontroverzná Alex Wortex má frajera! Zobraziť galériu (17)
Kontroverzná Alex Wortex má frajera! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nikto tomu neveril, a predsa k tomu došlo! Kontroverzná blogerka Alex Wortex, ktorá sa preslávila svojou účasťou na niekoľkých módnych šou vďaka svojím neprehliadnuteľným a mnohokrát priam pohoršenie vzbudzujúcich kostýmoch, má priateľa! A je to v skutku fešák!

Bratislavčanka Alex Wortex je skutočne neobyčajný zjav. Ba priam kontroverzný. Do sveta hlása svoje raw vegan stravovanie, nakupuje v sekáčoch, nepoužíva žiletky. Na tom by nič nebolo, keby to nedávala najavo spôsobom, ktorý v mnohých vyvoláva pohoršenie. No možno práve preto má toľko fanúšikov a podporovateľov, ktorí jej štýl doslova žerú.

Alex Wortex je svojská, no ľudia jej to žerú aj s navijakom.
Zobraziť galériu (17)
Alex Wortex je svojská, no ľudia jej to žerú aj s navijakom.  (Zdroj: Instagram A.W.)

To, že vedie v podstate život modernej amazonky, mnohým našepkávalo, že Alexandra si frajera zrejme tak skoro nenájde. Veď kto by dnes mal záujem o dievča, ktoré nepoužíva žiletku? Opak je však pravdou a aj tu platí staré známe – 100 ľudí, 100 chutí. Koniec koncov, podstatná by mala byť povaha a duša človeka.

Na jednej vlne, čo sa životného štýlu raw vegánstva týka, je aj so svojím novým priateľom, ktorý sa venuje parkouru. To, že je šťastná, priznala aj svojim fanúšikom na Instagrame, kde sa pochválila spoločnými videami. „Oficiálne mi vybuchol po bozkávačke v jazere inbox správ. Toľko lásky ste mi/nám poslali, buchty, že wau. Ľúbim vás, buchtičky, a aj vám posielam jednu šťavnatú jazýčkovú,”  napísala mladá vitariánka.

Ako sa však so svojou láskou Michalom Marčekom vôbec zoznámili a ako dlho to trvá, nám prezradila samotná plavovláska. „Je to úplne čerstvé, poznáme sa však dlhšie. Spoznali sme sa na vegánskom evente, kde som prednášala o raw vegan lifestyle a zistili sme, že sme obaja vitariáni, teda jeme len surové ovocie a zeleninu. Boli sme odvtedy v kontakte a počas Vianoc preskočila iskra,” vyjadrila sa pre topky.sk Alex. Čerstvým zaľúbencom prajeme kopec lásky.

Kontroverzná a svojská blogerka Alex Wortex našla lásku. Tvorí pár s parkouristom Michalom.
Zobraziť galériu (17)
Kontroverzná a svojská blogerka Alex Wortex našla lásku. Tvorí pár s parkouristom Michalom.  (Zdroj: Instagram A.W)

Galéria: Alex Wortex

Viac o téme: Alex WortexMichal Marček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu