Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TOTO slovenský šoubiznis nezažil! Spieva o svojej VAGÍNE... Nič vulgárnejšie ste ešte nepočuli

Ema Lacová
Ema Lacová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Týmto oznamujem, že som nová slovenská rapová hviezda! Tvrdí sebavedomo v skladbe s názvom Skromná interpretka Ema Lacová (20). Kontroverzná dievčina má na Instagrame zhruba 65-tisíc followerov a jej hudobný počin je tak vulgárny, že to v našich končinách hádam nemá obdoby. No schválne, či toto vydržíte počúvať do konca...

Vyzerá to tak, že kontroverzná Alex Wortex, ktorá rada udivuje rôznymi nechutnosťami, tú má konkurenciu. Je ňou 20-ročná Ema Lacová. Tá dáva na YouTube rôzne videá, v ktorých nemá problém hovoriť o skúsenostiach s alkoholom, drogami, či sexom. Prezentuje sa ako lesbička a na jej sociálnych sieťach nechýbajú kontroverzné zábery. 

Aktuálne sa hlási o slovo ako raperka. A veru, jej skladba je niečo, čo náš šoubiznis ešte nezažil. „Moja pi*a nie je skromná, každého čáva odrovná,” spieva v refréne mladé dievča, ktoré z úst vypustilo aj mnohé ďalšie "perly".

„Táto pesnička je vytvorená pre pobavenie, nemá nejaký hlboký význam. Som žena, spievam o svojej vagíne, ownujem moju sexualitu. Mám právo na svoj názor, mám hodnotu a právo na rešpekt. Na československej scéne rapperi spievajú napríklad aj o hov*ách, takže týmto songom prispievam do nezmyselnej, ale zábavnej tvorby,” povedala na margo svojho počinu Ema. 

Pod videom sa hromadia pozitívne reakcie. Mladé dievčatá vo veľkom vyhlasujú, že Emu a jej pesničku milujú. „Už vidím, ako si 12 a 13-ročné dievčatá vykračujú po ulici a spievajú si to,” znie jeden z komentárov. „Kam tento svet speje?” pýta sa zrejme v mene mnohých istý užívateľ. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii. 

UPOZORNENIE! Skladba Skromná od Emy Lacovej je plná vulgarizmov a NEVHODNÁ PRE MALOLETÝCH i SLABŠIE POVAHY. 

Viac o téme: Ema Lacová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu