Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modrovského TRAPAS na tanečnej súťaži: Pri klaňačke mu spadli nohavice a potom... Tak tomu neuveríte!

Peter Modrovský Zobraziť galériu (4)
Peter Modrovský

BRATISLAVA - Patrí medzi najúspešnejších slovenských tanečníkov a dosiahol úspechy nielen na domácej pôde, ale aj v zahraničí. Reč je o Petrovi Modrovskom (36), účastníkovi a víťazovi rovno niekoľkých sérií populárnej markizáckej šou Let's Dance. Súťažné tancovanie síce tento sympaťák už zavesil na klinec, no tomuto elegantnému športu sa venuje aj naďalej - ako tréner a organizátor rôznych podujatí. Nám okrem toho, čo chystá, prezradil aj to, že i profesionálovi, ako je on, sa na súťaži prihodil nečakaný trapas....

Petra sme stretli na Bratislavských módnych dňoch, kde sa už po niekoľkýkrát venoval koordinácii modeliek a tomu, aby bola celá prehliadka dokonalá aj do toho najmenšieho detailu. „Vždy som tu ako taký pomocník v rámci choreografie, nástupu modeliek, morálna podpora v zákulisí. Každý rok sa teším, pretože vždy je tu niečo inšpiratívne,” povedal nám Peter, ktorý vraj už ani nevie, koľkýkrát sa tejto funkcii venuje, ale odhaduje to na úctyhodné číslo 10.

Trapas bývalého Makrízáka: Pri klaňačke mu spadli nohavice a potom... Tomu neuveríte!
V zákulisí programu pomáha riešiť každý zádrh a zrejme mu to ide aj o čosi lepšie ako bežným ľuďom, keďže sa venuje tanečnému tréningu detičiek a nečakaným problémom musel čeliť aj počas svojej kariéry. „Mne sa raz roztrhali frakové nohavice a pri záverečnej poklonke mi spadli dole gate, celkom to bolo vtipné,” prezradil nám dnes už s nadhľadom, no v momente, keď k tomu došlo, mu zrejme všetko jedno nebolo. 

Peter Modrovský nie je na prehliadke žiadnou novinkou. Súčasťou Bratislavských módnych dní bol už niekoľkýkrát.
Zobraziť galériu (4)
Peter Modrovský nie je na prehliadke žiadnou novinkou. Súčasťou Bratislavských módnych dní bol už niekoľkýkrát.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na prehliadkové mólo sa napokon dostal aj on sám. Takto po ňom viedol modelku Soňu Štefkovú.
Zobraziť galériu (4)
Na prehliadkové mólo sa napokon dostal aj on sám. Takto po ňom viedol modelku Soňu Štefkovú.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Táto situácia však vyústila do prekvapujúceho záveru. Aj napriek trapasu dosiahol úspech. „Aj som dobre dopadol, takže možno to nakoniec aj pomohlo,” povedal nám s úsmevom Peter, ktorý aktuálne pripravuje už šiesty ročník medzinárodnej tanečnej súťaže. Ak vás zaujíma viac o tomto projekte, pikošky z trénovania s malými deťmi či to, či už s partnerkou plánujú svadbu, pozrite si náš videorozhovor!

Viac o téme: Peter Modrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu